Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Schuifpuien: van productie tot plaatsing

Schipper Ede is al sinds 1959 gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van schuifpuien. Maar wat is een schuifpui nou eigenlijk? Een schuifpui is simpelweg een schuifdeur die dient als verbinding tussen buitens- en binnenshuis. Deze pui dient als toegangsdeur om van binnenshuis naar het terras te gaan of andersom. Een schuifpui kan gemaakt worden van diverse materialen. Zo kunt u kiezen voor de aluminium schuifpui of de houten en de kunststof variant. Ieder van deze materialen hebben zo zijn eigen voor- en nadelen. Ook moet u rekening houden welk materiaal het beste past bij de rest van het uiterlijk van uw huis.

Schuifpuien: zonwerend en isolerend

Schuifpuien zorgen ervoor dat er genoeg licht in uw huis binnenvalt. Dit scheelt op de lange termijn in de energiekosten omdat u verder geen verlichting hoeft aan te doen overdag. Een schuifpui met isolerend glas zorgt ervoor dat in de winters uw huis warm blijft en in de zomer uw huis koel. Dit is vaak dubbel of driedubbel glas met verschillende lagen zodat de lucht wordt gefilterd. Een ander duidelijk voordeel is dat een schuifpui gemakkelijk open en dicht gaat omdat u een schuifpui niet open hoeft te doen maar in principe alleen maar hoeft te schuiven. Dit zorgt voor ruimtebesparing in zowel uw huis, tuin of terras.

Schipper Ede

Schipper Ede is gespecialiseerd in schuifpuien en kozijnen. Schipper Ede is, zoals de naam al verklapt, gevestigd in Ede en is een echt familiebedrijf. Het bedrijf startte in 1959 als eenmanszaak maar groeide al snel uit tot een groot bedrijf. Schipper Ede heeft vele vakmensen in dienst die stuk voor stuk hun kennis en ervaring met u willen delen. U kunt om advies vragen door het telefoonnummer te bellen of om de showroom te bezoeken. Bent u al zeker van uw zaak? Vraag dan snel en eenvoudig de offerte aan via de groene knop op de site. U ontvangt dan al gauw het kostenplaatje van uw wensen – deze offerte is geheel vrijblijvend. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.