Hot spark
Image default
Aanbiedingen

DeBusSpecialist, de specialist in bussen

Debusspecialist heeft mij een mijn voetbalvereniging een groot plezier bezorgt. Momenteel voetbal ik 10 jaar bij dezelfde voetbalvereniging. Ik zit in een voetbalteam en daarnaast werk ik er ook af en toe als vrijwilliger. Het hoogste team deed het afgelopen seizoen behoorlijk goed. We waren bijna kampioen. Voor het eerst in de geschiedenis kon het eerste promoveren naar de hoofdklasse. We werden twee en we kregen nacompetitie. Een aantal wedstrijden om te bepalen wie alsnog mocht promoveren. Na de eerste wedstrijd gewonnen te hebben waren we nog maar één wedstrijd verwijderd van promotie. De laatste wedstrijd zou niet in onze stad gespeeld worden, dat terwijl veel mensen van plan waren om te komen kijken. Dit was natuurlijk een grote teleurstelling voor ons bestuur en de trouwe supporters.

Hoe DeBusSpecialist met ons meedacht

Gelukkig had een aantal weken eerder een soortgelijk verhaal gehoord, de oplossing bleek toen DeBusSpecialist. Ik nam het initiatief en ging naar het bestuur. Ik vertelde hen dat er een oplossing was om met iedereen richting de uitploeg te rijden. We zouden zo’n 3 á 4 bussen nodig hebben. Het bestuur wist het niet zo goed, er zou wel heel veel geregeld moeten worden. Ik nam wederom het voortouw en stelde voor om alles te regelen. Ik bezocht snel de DeBusSpecialist en nam contact op.

Meedenkend, snel geregeld en voordelig

DeBusSpecialist was zeer professioneel en ik werd meteen heel goed geholpen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets zou regelen dus het was erg fijn dat ik kon samenwerken met een bedrijf dat al behoorlijk veel ervaring had en die goed meedacht. In een goed, maar verrassend kort gesprek was alles geregeld. De prijs was laag, het overleg was prettig en het werd snel geregeld.

Heeft DeBusSpecialist geleverd?

Het was de dag van de waarheid, zal DeBusSpecialist geleverd hebben dacht ik meteen? Ken je dat gevoel? Je weet zeker dat alles goed gaat komen maar toch voel je de zenuwen. Ik reed snel naar de club en zag de bussen al klaar staan. Een poosje later stapten iedereen in en kwamen we aan op het sportpark waar geschiedenis geschreven zou worden.