Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Drie zakelijke tablet accessoires voor meer rendement

Van klantcontact tot in- en uitchecken van personeel, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met een tablet doen. Toen tablets net gelanceerd werden waren de mogelijkheden nog redelijk beperkt, voornamelijk omdat de tablets onderdeden aan volwaardige computersystemen zoals laptops en desktops. Tegenwoordig is een tablet een waardige vervanger van de laptop en in sommige gevallen is de tablet zelfs de superieure keus. Vooral als het gaat om mobiliteit en flexibiliteit wint de tablet het al snel. Daarom schrijven we in deze blogpost over een aantal toepassingen waar de tablet duidelijk de betere keus is. Zo haal je meer rendement uit je apparaten. 

De tablet als ondersteuning in verkoop- en adviesgesprekken

Tijdens verkoop- en adviesgesprekken delen we dikwijls allerlei data met onze gesprekspartners. Hierbij kan je denken aan verkoopcijfers, offertes maar ook demografische data over klanten en marktdata. Door middel van een tafelstandaard kan je een tablet eenvoudig op de tafel zetten zonder dat je daar je handen bij nodig hebt. De meeste tafelstandaards zijn ook draaibaar waardoor je de informatie makkelijk aan de gesprekspartner kan laten zien. Hierdoor heb je je handen vrij voor andere zaken, bijvoorbeeld het demonstreren van je producten. 

De tablet als lead generator op openbare gelegenheden

Op evenementen zoals festivals, beurzen, bijeenkomsten en beroepsconventies zijn vaak grote mensenstromen. Waar de massa vaak voorbijloopt aan de verkoper in hesje staat men soms wel open voor het zelfstandig onderzoeken van informatie. Denk hierbij aan een commercieel correct uitgeruste stand met daarin een tablet op een vloerstandaard gemonteerd. Met de juiste uitingen om de tablet heen én de juiste programmatuur op de tablet kan je een prospect converteren naar een lead. Laat je doelgroep bijvoorbeeld bepaalde data invullen in ruil voor een mooie korting of bied ze direct een proef abonnement aan via de tablet. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

De tablet als bedieningspaneel op wanden

In zakelijke omgevingen zijn vaak niet alle ruimten voor iedereen toegankelijk. Denk hierbij aan magazijnen of directie kantoren. Beveilig deze ruimten middels een tablet en wandhouder zodat alleen geautoriseerden toegang hebben. Praktischer dan een sleutel en met de juiste software is direct uit te lezen wie er op welk tijdstip zichzelf toegang verschafte tot bepaalde ruimten. Naast beveiliging zijn tablets in wandhouders uitstekend inzetbaar als in- en uitcheck systeem. Bijvoorbeeld voor het personeel dat in ploegendiensten werkt. Zo krijgt het personeel ook echt betaald voor alle gewerkte uren en kan er geen discussie meer ontstaan over het aantal gewerkte uren per maand. 

Online tablet accessoires kopen

Online zijn er in duizenden webshops allerlei tablet accessoires en houders te koop, daarom hebben we hieronder een top 3 met betrouwbare adressen samengesteld: