Hot spark
Image default
Recreation / Autos

De leukste pretparken voor de komende zomer

De leukste pretparken voor de komende zomer

Ga je de komende zomer wel of niet naar het buitenland? Die vraag houdt een groot deel van de Nederlandse bevolking voortdurend bezig. Als het reisadvies negatief blijft voor de hete zomermaanden, betekent het dat de meeste mensen voor de tweede keer een zomer in Nederland moeten brengen. Hoewel het volkomen begrijpelijk is dat niet iedereen daar op zit te wachten, is er toch ook in ons land genoeg te beleven. Houd je van avontuur en gezelligheid? Overweeg dan een vakantie in de buurt van de leukste pretparken van het land.

De Efteling

Dit pretpark staat bekend om de vele sprookjesachtige thema’s. Als je er voor het eerst heen gaat krijg je ongetwijfeld toch stiekem het gevoel dat je in een exotisch ver land rondloopt. Verder vind je in de Efteling spannende achtbanen, betoverende attracties en verschillende parkshows die voor alle leeftijden even spectaculair zijn. Het pretpark beschikt over eigen accommodaties. Daardoor is het mogelijk om meerdere dagen te genieten van het park.

 

Drievliet

In de Zuid-Hollandse stad Den Haag vind je één van de populairste pretparken van Nederland: Drievliet. Anders dan de Efteling, is het aanbod veel beperkter en heeft het park geen overnachtingsmogelijkheden. Toch is dat geen reden om het gezellige familiepark over te slaan. In de buurt vind je in de grote stad voldoende accommodaties om je vakantie in door te brengen. Houdt er wel rekening mee dat het in Den Haag wat drukker is dan in de meeste andere steden van het land. Zorg ervoor dat een achteruitrijcamera kopen voor je bezoek aan deze stad is geregeld. Die kan je namelijk goed gebruiken in het drukke Haagse verkeer.

 

Duinrell

Wil je genieten van het strand, stad en een gezellig pretpark? Dan verblijf je in het mooie vakantiepark van Duinrell in Wassenaar. Naast de vele attracties en bezienswaardigheden in de directe omgeving, beschikt dit park ook over een groot zwembad.

Het is tot heden erg onduidelijk of het reisadvies een vakantie in een ander land mogelijk maakt of niet. Indien we ook deze zomer in het binnenland vakantie moeten vieren, dan zal je daar het beste van moeten maken. Verblijf in de gezellige vakantieparken van De Efteling of Duinrell. Of breng je vakantie door in Den Haag in combinatie met een dagje Drievliet. Houdt er wel rekening dat je voor je bezoek aan de drukke Zuid Hollandse stad een achteruitrijcamera in bijvoorbeeld een achteruitrijcamerawinkel aanschaft. Die kan je in de  daar goed gebruiken in de zomerse drukte.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/