Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Fleur je huis op met een laagje verf

Door de corona crisis spenderen wij met zijn allen heel veel meer tijd in onze eigen huizen en kamers. We komen heel veel minder buiten, we moeten vitamine D pilletjes slikken en we krijgen vierkante ogen van al dat gestaar naar een scherm. En ook nu het vakantie is, blijven we veel thuis. Op reis gaan is niet echt een optie, tenzij je natuurlijk andere mensen in gevaar wil brengen. En dat wil je natuurlijk niet. Dus ook deze vakantie brengen we veel tijd thuis door. Dat geeft wel de tijd en ruimte om dingen te doen waar je normaal niet aan toe komt. Bijvoorbeeld het schilderen van een muur waar je kinderen op gekrast hebben, het lakken van de raamkozijnen of het beitsen van de schutting in je tuin. Wanneer je van plan bent om te gaan schilderen, dan moet je op een aantal dingen letten. Wij van Moose Färg zijn schilder specialist, dus delen wij graag onze kennis met jou! In dit artikel leggen we je graag uit hoe je het beste binnenshuis kan schilderen.

 

Als eerst is een goede voorbereiding altijd het halve werk. Bedenk van te voren welke verf je wil gebruiken. Voor het schilderen binnenshuis is de verf Moose F heel geschikt, deze verf isoplosmiddelvrij en stinkt niet. Bovendien is het verdunbaar met water en verwijder je vlekken gemakkelijk met water en zeep. Ook moet je van te voren natuurlijk weten welke kleur verf je wil, bij Moose Färg hebben wij een breed assortiment aan pastelkleuren verf, geheel in de Scandinavische stijl die razend populair is de laatste tijd.  Kies dus uit een van onze mooie Scandinavische kleuren.

 

Tot slot kies je het oppervlakte dat je gaat schilderen. Als je een deur gaat schilderen, dan raden wij de Moose Färg RDM aan. Deze verf heeft een prachtige kalkachtige uitstraling die net iets matter is dan kalkverf. Deze verf schildert het best met een kwast. En als je een tweede laag gaat schilderen, zorg er dan voor dat je zeker weet dat de eerste laag helemaal droog is.

https://www.moosefarg.nl/