Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Klussen in een babykamer

Verwacht jij binnenkort de komst van een baby’tje? Dan is er waarschijnlijk nog veel werk aan de winkel! Vooral als het je eerste kindje is, dan is alles nog helemaal nieuw. Waarschijnlijk vraag jij veel raad aan de mensen om je heen die al kinderen hebben, maar je zal ook zelf op onderzoek moeten gaan. Wat voor kleren moet je kopen? Waar haal je een ledikantje en een Maxi-Cosi vandaan? Heb je echt een box nodig of kan je kindje later ook gewoon op een kleedje op de grond spelen? Wat voor speelgoed zou hij of zij leuk gaan vinden? Dit zijn allemaal vragen waar jij het antwoord op zal gaan ontdekken in de nabije toekomst.

 

Een baby zal in het begin heel veel slapen, dus moet je er voor zorgen dat hij of zij een mooi plekje heeft om dat te doen. Waarschijnlijk zal de baby in de eerste paar maanden nog bij jou op de slaapkamer liggen, maar na die tijd wordt het zo langzamerhand wel tijd om hem of haar in zijn of haar eigen kamer te leggen. Voor die tijd wil je natuurlijk wel dat die kamer dan al af is. Dat betekent dat jij nog even lekker kan gaan klussen in de babykamer!

 

Klussen in een babykamer, hoe pak je dat aan? Allereerst moet je ervoor zorgen dat de vloer en de muren naar jouw wens zijn. Als je nog niet weet of het een jongen of meisje wordt, dan is het het beste om de muren in een neutrale kleur te verven, denk aan wit of groen. Vervolgens kan jij het meubilair in de kamer gaan zetten. Probeer zo veel mogelijk over te nemen van anderen met al grotere kinderen. Toch ontkom je er niet aan om een bouwpakket van bijvoorbeeld een ledikant te moeten aanschaffen. Gebruik bij het in elkaar zetten daarvan goede woodies schroeven die niet roesten en gebruik voor het aandraaien van torx schroeven een bijpassende schroevendraaier.

https://www.bnvtools.nl/