Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Coderingsmachines van hoogwaardige kwaliteit

Koenig & Bauer zijn expert op het gebied van codering. Ze coderen alles waar een code op kan: van buizen tot voedingsmiddelen en van auto’s tot verpakkingen. Hiervoor gebruiken ze verschillende methoden, zoals de laser graveermachine en de beste inkjet printer. Ben jij benieuwd naar de werking van deze machines of zou je graag meer willen weten hoe het kan dat jij al jouw supermarktproducten gewoonweg kan scannen bij de zelfscankassa, waarna je zonder problemen de winkel uit kan lopen? Lees dan snel verder wat Koenig & Bauer te bieden heeft of bekijk de website van Koenig & Bauer voor meer informatie over de aangeboden diensten.

Om te beginnen werkt Koenig & Bauer met geavanceerde lasersystemen, wat perfect werkt voor codering zonder krassen en vegen. Vanaf het begin van het productieproces is het mogelijk om met deze machine permanente codes te laseren op producten. Om die reden zijn de machines zeer betrouwbaar. Daarnaast bieden deze machines het grote voordeel dat ze weinig onderhoud vereisen en dus lang mee kunnen gaan. Niet alleen verzekeren deze lasermachines je van een nauwkeurige code, maar ook kan deze machine zorgen voor precieze decoraties en identificaties. Door in gesprek te gaan met de experts van Koenig & Bauer zijn er verschillende mogelijkheden om aan jouw wensen en eisen voor codering te voldoen.

Naast de laser graveermachine biedt Koenig & Bauer ook hotfoil systemen aan. Dit systeem gaat al tientallenjaren mee en is niet alleen betrouwbaar, maar werkt ook nog eens efficiënt. De robuustheid van deze machine is niet te overtreffen door andere codeersystemen en gaat daarnaast lang mee. Net als de laser graveermachine is deze machine namelijk onderhoudsarm, waardoor je er optimaal gebruik van kan maken. Zou je daarom meer willen weten over deze codeermachine of ben je benieuwd naar de andere machines van Koenig & Bauer? Bekijk dan snel de website voor antwoord op al jouw vragen!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/