Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Wat voor onderdeel je ook zoekt voor je VW, je vindt het bij Paruzzi

Ondervind jij problemen met je startmotor Kever? Het kan zijn dat de solenoïde kapot is. Mogelijk zijn er enkele windingen doorgebrand. Het Paruzzi-team adviseert eigenlijk altijd om de startmotor in zijn geheel te vervangen. Je kunt dan kiezen voor een fabrieksnieuw exemplaar of een in eigen beheer gereviseerde startmotor.

De startmotoren die je op Paruzzi.com kunt bestellen, zijn origineel van het merk Bosch. Aan de gereviseerde modellen stelt Paruzzi dezelfde eisen als aan nieuwe exemplaren: elk onderdeel en ieder detail moet in orde zijn! Moet jij op de kleintjes letten, dan is er altijd nog de mogelijkheid te kiezen voor een B-kwaliteit. Dit zijn budget-vriendelijke startmotoren met een verhoudingsgewijs lagere kwaliteit. Wil je meer weten over Paruzzi startmotoren? Bel met +31 (0)113-503555 of mail naar sales @ paruzzi. com. Je kunt ook langskomen op afspraak. Paruzzi is gevestigd aan de Kreeft 16 in het Zeeuwse Yerseke.  

Uitlaat nodig voor je VW?

In de groep ‘Benzine, uitlaat, kachel’ vind je Kever uitlaat parts. Denk aan afdichtingen, afsluitpluggen, benzinefilters, benzinekranen, katalysators, verwarmingsbuizen, onderlegringen et cetera. Zit het ene item dat jij zoekt er niet tussen, neem dan contact op met Paruzzi. De medewerkers gaan voor je op zoek en grote kans dat ze het onderdeel snel vinden. De afgelopen jaren heeft Paruzzi een professioneel netwerk opgebouwd en daar kun jij dus van profiteren.

Ben je een beetje aan het sleutelen en kun je wel wat technische ondersteuning gebruiken? Op de Paruzzi website tref je onder het kopje technische gegevens veel essentiële informatie over bouwjaar herkenning en motor herkenning. Ook online staan een motor calculator, versnellingsverhoudingen calculator en stroomverdeler/ontstekingstool. Verder verwijzen we je graag naar het Paruzzi Magazine dat boordevol weetjes, tips en nieuwtjes staat. Allemaal op het gebied van Volkswagens natuurlijk! Het magazine is gratis als je een Paruzzi-account hebt aangemaakt en voor alle nieuwsbrief-abonnees. Het magazine is in zijn geheel te downloaden en te printen in PDF formaat.

https://www.paruzzi.com/