Hot spark
Image default
Recreation / Autos

AutoTotaal, uw garage in Ede

AutoTotaal is uw garage in Ede. Wij zijn een betrouwbaar autobedrijf voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten met erkende BOVAG garantie.

AKP-keuring bij uw garage in Ede

Voor de APK-keuring kunt u natuurlijk ook bij deze garage in Ede terecht. Deze keuring is wettelijk verplicht ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De keuring kan bij ons worden gedaan tegen de scherpste prijs. Of het nu gaat om een benzine-, gas-, of dieselvoertuig. Komen wij erachter dat er extra werkzaamheden nodig zijn om uw voertuig te kunnen goedkeuren, overleggen wij dit natuurlijk eerst met u. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om uw voertuig weer snel, veilig en milieubewust de weg op te krijgen. Een goede service vinden wij belangrijk.

Waarom AutoTotaal?

AutoTotaal is uw garage die van alle merken thuis is. Wij kunnen u altijd helpen met het onderhoud van uw auto. Het maakt hierbij niet uit van welk merk uw auto is. Wij snappen dat goed onderhoud van groot belang is, dit verhoogt namelijk de bruikbaarheid en betrouwbaarheid van uw voertuig, maar daarnaast verhoogt goed onderhoud ook de veiligheid van het voertuig en daarmee dat van de gebruiker. Bij onderhoud behoudt u de fabrieksgarantie bij AutoTotaal Ede. Onderhoudskosten zijn daarnaast vaak lager dan u denkt. Kom dus vooral eens langs als uw auto toe is aan onderhoud. Wij staan graag voor u klaar en denken mee over de beste oplossingen.

Kwaliteit voor een lage prijs

Wij vinden het erg belangrijk dat uw voertuig goed wordt onderhouden. Daarom bieden wij onderhoud en reparatie tegen zeer lage prijzen, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij kunnen u garanderen dat uw auto bij ons in goede handen is, dit ziet u terug aan ons BOVAG keurmerk, maar ook aan onze ervaren vakmensen. Ons monteursteam bestaat uit mensen met jarenlange ervaring. De samenstelling van het team zorgt voor een brede kennis van technieken, merken en middelen. Hierdoor is het bij ons mogelijk om alle merken voertuigen te laten repareren of te onderhouden tegen verrassend lage prijzen. Kom dus vooral eens lang bij ons!