Hot spark
Image default
Bedrijven

Aandachtspunten voor een ledscherm huren?

Een ledscherm huren is erg handig. Maar, het is wel slim om dan het juiste ledscherm te huren. Wil jij een ledscherm huren, maar weet je niet waar je op moet letten? Dan heb je vast wat aan de informatie die je hier vindt over het huren van ledschermen.

Juiste leverancier

Het is natuurlijk ten eerste van belang dat je huurt bij een leverancier die betrouwbaar is. Wat een indruk kan geven van de betrouwbaarheid:

  • Je kent iemand met een positieve ervaring met het bedrijf.
  • Je ziet veel betrouwbaar ogende reviews over het bedrijf.
  • Als je het bedrijf belt, neemt er ook gewoon iemand van het bedrijf op.
  • Het bedrijf staat ingeschreven bij de KvK.
  • Je ziet geen vreemde zaken als je naar het bedrijf zoekt op Google.

Dat bellen is voor sommigen misschien vreemd, maar je wil toch met echte mensen te maken hebben, nietwaar? Wat, als er iets niet prettig verloopt?

Huren of kopen

Huren kan een goede oplossing zijn, maar soms is kopen een betere optie. Dit is het geval als je vaak een ledscherm nodig hebt. Maar, als je een maar 1 of 2 keer een ledscherm nodig hebt? Dan is huren natuurlijk de beste oplossing. Weet je het niet zeker? Je kunt ook een ledscherm weer verkopen als je hem toch niet zoveel nodig blijkt te hebben. Het nadeel is dan wel dat je het scherm niet meer kunt verkopen voor de prijs waarvoor je het zelf hebt gekocht. Dat is dan dus een risico.

Kwaliteit

Bij het huren van een ledscherm is het slim om te vragen naar de kwaliteit van het scherm. Wil je een meer standaard ledscherm dan is Full HD 1920*1080 prima. Als je meer wil, dan is een 4K (3840* 2160) scherm beter geschikt.

Laatste tip? Kijk ook naar de aansluitingen. Wil je een HDMI kabel erop aansluiten of bijvoorbeeld kunnen afspelen met een USB-stick? Check dan of dit kan met het ledscherm.

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/