Hot spark
Image default
Bedrijven

Bezienswaardigheden in Zeeland

Het behoort tot een van de mooiste provincies van Nederland; Zeeland. Zeeland heeft veel verschillende bezienswaardigheden, die het zeker waard zijn om een kijkje te gaan nemen. De provinciehoofdstad van Zeeland is het prachtige plaatsje Middelburg. Ook hier zijn veel mooie plekjes te ontdekken.

 

Wat kan je zien in Middelburg?

In Zeeland zijn veel mooie plekjes, waaronder het Deltapark Neeltje Jans. Deze attractie vormt een gedeelte van de Oosterschelde kering. Het is een indrukwekkend geheel, waardoor hier dus veel te zien en te leren valt. Ook de natuur om Neeltje Jans heen is bewonderingswaardig, er zijn veel zeehonden en zeeleeuwen te spotten. Ook zwemmen er witpunthaaien in dat gedeelte van de zee.

Veranda Middelburg

In de stad Middelburg zijn er maar liefst 1200 monumenten te bewonderen, het was namelijk de oude handelsstad. Er is dus in deze stad veel historie te vinden. Op industrieel vak, loopt Middelburg ook voor op de rest. Je kan bijvoorbeeld op maat gemaakte veranda’s laten maken bij veranda Middelburg.

 

Nostalgie

Als je Zeeland op een speciale manier wilt ontdekken, dan is de stroomtrein tussen Goes en Borsele een echte aanrader. Deze trein is een rijdend museum en maakt een ritje van 11 kilometer. Wil je liever op een houtje bankje zitten en echt voelen hoe mensen vroeger werden vervoerd óf wilt u toch liever op een lux bankje in de 2e klas zitten? Ook het kleine dorpje Sluis is een aanrader, dit is namelijk een klein charmant stadje. Hier is een middeleeuwse wachttoren te zien waar je een kijkje in kan nemen. Ook kan je hier genieten van een dagje shoppen en lekkere hapjes op het terras.

 

Er is natuurlijk veel te zien in Zeeland, hierdoor is het handig om er meteen een overnachting bij te boeken bij een van de leuke vakantieparken in de provincie. Er zijn er namelijk genoeg te vinden!

https://degoedkoopsteveranda.nl/veranda-middelburg/