Hot spark
Image default
Entertainment

De vloek opheffen in de escaperoom bij de boer in Enschede

Ben je ook wel iemand die het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken en uitdagingen uit te gaan? Dan is een keer naar de escaperoom bij de boer in Enschede gaan zeker geen slecht idee. Je kunt daar de ervaring mee maken hoe het is om opgesloten te zitten en een tijdsdruk te hebben om een ruimte te verlaten. Er wordt een verhaal verteld voorafgaand dat je de ruimte in stapt samen met je team. Bij de escaperoom bij de boer in Enschede gaat het over een vloek die is uitgesproken over de boerderij, waardoor alle dieren niet meer goed produceren en waardoor het bedrijf van de boer in het gevaar komt Om de dieren weer beter te maken, zodat ze weer kunnen gaan produceren moet er een vloek worden opgeheven. 

Opdrachten

Om de vloek op te heffen in de escaperoom bij de boer in Enschede moet je een aantal opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten vind je in de ruimte, maar je kunt pas de volgende doen, wanneer je samen met het team de eerste opdracht hebt afgerond en zo gaat het alsmaar door totdat je de laatste opdracht hebt voltooid. Wanneer je een volwassenen bent heb je 60 minuten de tijd om de opdrachten te doen en de vloek op te heven. Mocht je binnen dit tijdsbestek de vloek hebben verholpen, mag je de ruimte uit.

Verrassing wanneer je de ruimte niet verlaat

Heb je niet de vloek opgeheven in de escaperoom bij de boer in Enschede dan staat er een verrassing op je te wachten in de ruimte. We kunnen je alvast verklappen dat het geen leuke verassing is, dus doe vooral je best om zo snel mogelijk de ruimte weer te verlaten. Het is leuk om dit met een team te doen om de relaties te verbeteren of een gezellig dagje uit te plannen.