Hot spark
Image default
Recreation / Autos

De Proclip van Brodit

Voordat u gebruik kunt maken van uw Brodit telefoonhouder, moet er eerst een Brodit Proclip in uw auto geplaatst worden. De Proclip is afhankelijk van uw type auto, doordat hij tussen twee interieurdelen geplaatst moet worden. Voor ieder merk en type auto is er een Proclip beschikbaar, en anders wordt deze door middel van een voucher voor u gemaakt, en naar u opgestuurd. Op deze heeft u altijd een passende Proclip met de afmetingen naar uw auto, voor optimale stevigheid.

Plaatsen van de Proclip

Het plaatsen van deze Proclip doet u al in 30 seconden, zonder dat hier schroeven bij komen kijken. Hiermee voorkomt u dus blijvende schade aan het dashboard van uw auto. U klemt de Proclip heel gemakkelijk tussen de twee aangegeven delen op uw dashboard, eventueel met behulp van de suspender. Voor extra stevigheid kunt u ook gebruik maken van de kleefrand aan de onderkant.

Op deze Brodit Proclip kan iedere Brodit telefoonhouder of zelfs tablethouder worden geplaatst, u kunt dus heel makkelijk van houder wisselen. De Proclip valt weg in het interieur van uw auto, waardoor deze niet opvalt. Het plaatsen van de telefoonhouder gaat eveneens eenvoudig. U bepaalt zelf hoe draaibaar de houder is door de schroef in het midden naar wens aan te draaien. De houder kantelen kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld de navigatie gebruikt en de zon op uw scherm schijnt. Zo heeft u altijd goed zicht op het scherm en is uw telefoon direct binnen handbereik wanneer u gebeld wordt of een muziekje wil aanzetten.

Niet in uw gezichtsveld

Kiezen voor een houder van Brodit is altijd een goede keuze. Doordat de Proclip geplaatst wordt op het dashboard belemmeren de grote telefoonschermen van tegenwoordig nooit meer uw zicht. Dit in tegenstelling tot de telefoonhouders die op de ruit bevestigd moeten worden, dit maakt de houders van Brodit daarom erg veilig.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip