Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Rijschool Nieuwegein

rijschool Nieuwegein voor dee beste service, professionaliteit en lage lesprijzen. voordeligste rijlessen nieuwegein.

 Samen met je instructeur van rijschool in Nieuwegein bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren een uur. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1,5 of 3 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het rijlessen altijd in dezelfde rijlesauto en met dezelfde instructeur. De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1,5 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe lesonderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg zelfs op zondag.

 

Er wordt gebruik gemaakt van een opbouwende les kaart waarop je snel kunt zien hoever je met je opleiding bent gevorderd, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is, vervolgens worden deze met jou besproken.

 

Rijlessen zijn leuk en spannend voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij rijschool Troy nieuwegein wordt er alles aan gedaan om dit doel te verwezenlijken. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met rijschool Utrecht door je in te schrijven voor een gratis proefles.

 

Bij rijschool Nieuwegein word je volgens de nieuwste lesmethodes geduldig begeleid en voorbereid op het examen om te laten zien dat jij Vlot, Veilig en Zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen. Bezoek onze site www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317