Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Binnen 1 dag je auto verkopen

Je auto verkopen doe je natuurlijk bij Beste autobod. Je zou gek zijn als je de auto voor minder verkoopt. Binnen 1 dag kun je jouw auto verkopen voor de beste prijs! Wil je precies weten hoe het zit? Lees dan verder.

 

Auto verkopen binnen 1 dag

Bij Besteautobod.nl kun je binnen 1 dag je auto verkopen. Het kost niets behalve 5 minuten van je tijd. Door je auto simpelweg aan te melden komt deze in de veiling te staan en kunnen autobedrijven op je auto gaan bieden. Het hoogste bod dat daar uit voortkomt wordt teruggekoppeld en je bepaalt zelf of je de auto verkoopt of niet.

 

Het aanmelden

Het aanmelden kost slechts 5 minuten van je tijd. Wat je nodig hebt is het kenteken, de kilometerstand en het liefst een paar foto’s. Door je kenteken in te vullen komen de gegevens van de auto boven water en dat scheelt weer een hoop invulwerk. Zelf kun je nog in het opmerkingsveld aangeven of er bijzonderheden zijn zoals nieuwe banden, recentelijk onderhoud of schade. Vervolgens komt de auto in de veiling terecht en kan het feest beginnen.

 

Het bieden

Zodra de auto in de veiling terecht komt dan worden alle aangesloten autobedrijven, welke overigens allemaal RDW erkend zijn, op de hoogte gebracht. Zo weten zij dat er een nieuwe auto in de veiling terecht is gekomen en kunnen vervolgens een bod uitbrengen. De autobedrijven kunnen zien hoe hoog het huidige bod is en kunnen nog hoger gaan bieden. Na 24 uur sluit de veiling en kan er niet meer geboden worden. De autobedrijven weten dat en zullen op het laatste moment nog een laatste bod doen. Voor jouw is dit heel gunstig omdat de deelnemers veel actiever zijn.

 

Geen kosten, geen verplichtingen

De gehele autoveiling van Besteautobod is gratis en vrijblijvend. Samengevat betekent dit:

  • Gratis aanmelden
  • Gratis hoogste bod ontvangen
  • Gratis auto verkopen
  • Bod is vrijblijvend, verkopen niet verplicht

Ook wanneer je alleen wilt weten wat je auto waard is, kun je gebruik maken van dit systeem. Geen kosten, geen risico en je zit nergens aan vast. Probeer het zelf gratis uit! Uiteraard verkoop jij je auto pas wanneer je tevreden bent met het voorgestelde bod, dat is logisch.

 

RDW erkend

Alle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend. Dit betekent dat de auto direct kan worden overgeschreven en dat er geen gezeur of gedoe is. De autobedrijven betalen per direct uit en daardoor hoef je niet dagen op je geld te wachten. Snel je auto verkopen, snel geregeld en meteen uitbetaald!

 

Andere manieren van verkopen

Natuurlijk kun je de auto op verschillende manieren verkopen, zoals door hem in te ruilen, of te adverteren. Inruilen levert doorgaans minder op dan je denkt. Daarom kan het geen kwaad om je auto eens bij de veiling aan te bieden om te zien wat je er daar voor kunt krijgen. Via een advertentie kan hij meer opleveren, maar dan moet je wel het geduld hebben dat je de juiste koper tegenkomt. Vaak wel een tijdrovende kwestie.