Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Alles wat kostbaar is om je heen

Je auto, daar leg je dagelijks behoorlijke afstanden mee af. Je rijdt ermee naar je werk, maar daarnaast breng je ook de kinderen naar school en naar hun sportclubs toe. En dan, in het weekend wanneer je niet naar je werk hoeft, zal je nog eens onderweg mogen. In dat geval mag je met het hele gezin op pad, want er staan natuurlijk leuke uitstapjes met de kinderen samen gepland. Je ziet het al; alles wat jou dierbaar en kostbaar is in het leven heb je dagelijks om je heen wanneer je de weg op gaat.

Veilig in het verkeer

Autorijden doe je dan ook het liefste zo veilig mogelijk. Bumperkleven; je moet er niet aan denken. Te hard rijden op de snelweg; veel te gevaarlijk en daarnaast ook een slecht voorbeeld voor je kinderen. In het verkeer begeef jij je dan ook altijd veilig. Je mobiele telefoon; die ligt naast je, binnen handbereik, voor als er eens iets is. Onder het rijden gebeurt het opeens; je krijgt een sms of een Whatsapp bericht. In een flits kijk je naar je telefoon. Voordat je het door hebt breng je zo jezelf en het verkeer in gevaar, dat is toch niet wat jij voor ogen hebt.

Je mobiele telefoon veilig

Het beste wat je met je mobiele telefoon kan doen is hem binnen handbereik maar uit het zicht aan je dashboard verankeren. Dat klinkt als een utopie, maar niets is minder waar. Brodit heeft namelijk voor ieder merk en type auto de oplossing in de vorm van een ProClip. Deze bevestig je in de naden je boordcomputer waardoor jij wel zicht hebt op je mobieltje, maar je er niet door wordt afgeleid. Dat is nou veiligheid volgens Brodit.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/proclip