Hot spark
Image default
Beauty en verzorging

Een huidverjonging bij prp in Amsterdam

Door een behandeling te doen bij prp in Amsterdam draag je bij aan een verjonging van de huid en deze nieuwe medische techniek is een speciale manier om dit effect te bereiken. Het eigen bloed van de patiënt wordt in dit geval  gebruikt om nieuw plasma te verzorgen. Het plasma is de vloeistof in je lichaam waar geen rode cellen in aanwezig zijn. Dit wordt verrijkt met de bloedplaatjes en daarin zitten elementen verborgen die zorgen voor een beter weefsel. Wanneer je het effect wil bereiken waarin meer hydratie in het lichaam zit, dan wordt er nog een extra zuur toegevoegd aan het middel dat je zal worden toegediend bij prp in Amsterdam.

 

Hoe werkt het?

De behandelingen die worden aangeboden door prp in Amsterdam worden vaak als een verkeerde manier van verjonging  gezien Dat is absoluut niet waar en moet ook niet worden verward met het overbrengen van stamcellen. Het is al meer dan tientallen jaren bewezen dat het een zeer effectieve behandeling is op orthopedisch gebied, wat te maken heeft met pezen en spieren. Ook in de plastische chirurgie wordt er gebruik gemaakt van de techniek die wordt gehanteerd bij prp in Amsterdam. De behandelingen bij prp in Amsterdam zullen volgens een bepaald stappenplan werken. Eerst zal er een arts bij je langskomen die een aantal buisjes aan bloed van je gaat afnemen.

 

Proces

Nadat je bloed is afgenomen door de arts gaat de volgende stap in werking. Door een bepaald proces wat er in gang wordt gezet met jouw bloed, worden de bloedplaatjes gestimuleerd. Het bloed wordt opnieuw in je lichaam ingespoten. Dit gebeurt in de huid, maar soms is dit aan de oppervlakte genoeg. Om de beste resultaten te behalen wordt er aangeraden om minimaal 3 keer langs te komen voor een sessie. Dit moet je dan doen verspreid over een periode van 2 maanden voor het desgewenste effect.