Hot spark
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse gezichtsverzorging en de Koreaanse cultuur

Dat Zuid-Korea een andere cultuur heeft dan Nederland, is natuurlijk vanzelfsprekend. Zuid-Korea ligt dan ook bijna aan de andere kant van de wereld én in een ander continent. Wat culturen anders maakt zijn de normen en waarden die van belang zijn in het land. In Nederland is zelfstandigheid bijvoorbeeld belangrijk, door bijvoorbeeld je eigen geld te verdienen. In Zuid-Korea is het ook belangrijk om een baan te hebben. Maar in Zuid-Korea geld dat je er goed uit moet zien om een goede baan te krijgen. Daarom is er veel nadruk op Koreaanse gezichtsverzorging en een perfecte huid hebben.

Cosmetica-industrie in Zuid-Korea

Iemand hoeft maar één dag rond te lopen in de hoofdstad; Seoul, en het valt meteen op hoeveel aanbod er is in cosmetica in Zuid-Korea. Op elke hoek van elke straat kan je cosmetica kopen, vaak zelfs in de kleine supermarkten. Als je wat langer in Zuid-Korea bent, merk je dat er overal spiegels hangen, veel meer dan je gewend zou zijn in Nederland. Hierdoor kan je altijd snel checken of je er nog goed uit ziet. Het is hierom ook niet wonderbaarlijk dat Zuid-Koreaanse gezichtsverzorging erg populair is in het buitenland. Zuid-Koreaanse mensen staan bekend om hun prachtige, perfecte gezichtshuid.

Bestel jouw huidverzorging online bij deze webshop

Wat zouden wij kunnen toevoegen aan ons leven om wat meer op Koreanen te lijken? Een makkelijke manier om dit te doen is door Koreaanse gezichtsverzorging toe te voegen in de vorm van Koreaanse gezichtsmaskers. Koreaanse gezichtsmaskers zijn dikwijls ‘facesheets’, deze gebruik je gemakkelijk door ze uit het zakje te halen en direct op je gezicht te leggen. Na afloop hoef je niet nog eens je gezicht te wassen, maar laat je alle producten op drinken door je huid. Wat nog beter is, is dat deze gezichtsmaskers ook makkelijk beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Denk bijvoorbeeld aan Masuka Mask, een Nederlandse webshop die Koreaanse gezichtsmaskers verkopen die voorgeselecteerd zijn door hun beauty team.