Hot spark
Image default
Bedrijven

Je huis verhuren? Kijk naar een verhuurhypotheek

Als jij een huis gaat kopen om dit vervolgens weer te gaan verhuren heb je te maken met een ander soort hypotheek, namelijk een goede verhuurhypotheek. Je moet dan denken aan andere zaken. Bijvoorbeeld verzekeringen die je moet afsluiten, maar ook diverse belastingen die je moet afsluiten als je dit gaat doen. Wanneer je een appartement koopt die je gaat verhuren dan heb je toestemming nodig van de vereniging van eigenaren om een verhuurhypotheek aan te kunnen vragen. Je hebt hier waarschijnlijk zelf weinig kennis van, maar daarvoor staan de adviseurs van de verhuurhypotheek voor je klaar om je hierin te begeleiden.

 

Ervaring in de markt

Ze hebben al 20 jaar ervaring met de begeleiding voor het aanvragen van de verhuurhypotheek en in de markt zijn ze net zo lang actief en hebben daarom veel ervaring op dit gebied. Ze hebben in al die jaren een enorm netwerk opgebouwd en hebben dus veel contacten met maatschappijen die een oplossing hebben voor diverse problemen waar je tegenaan kunt lopen tijdens het kopen van een woning. Een verhuurhypotheek kan zorgen voor rendement, maar hoeveel dat precies is weet je misschien niet. Hier zal ook mee worden gekeken zodat je voorafgaand aan de koop van de woning kunt bepalen 0of het zin heeft  om deze investering te gaan doen.

 

Begeleiding

Je kunt er zelfs nog voor kiezen om een gespecialiseerde begeleiding te krijgen voor de aankoop van de woning. Deze verhuurhypotheek is bedoeld voor natuurlijke personen. Je kunt het zien als een belegging of een  investering. Je gaat er namelijk niet zelf in wonen dus het doel van de koop van de woning is om deze vervolgens te gaan verhuren. Maar daar komen onwijs veel dingen bij kijken. Laat de adviseurs je begeleiden in dit traject zodat je niet later tegen dingen aanloopt.