Hot spark
Image default
Beauty en verzorging

Klairs toner is vegan!

Vegan skincare en vegan huidverzorgingsproducten zijn letterlijk beter voor je huid. Maar waarom? Wat maken een paar dierlijke ingrediënten voor verschil?

Veganistische huidverzorgingsproducten zijn betekent dat je alleen de gezondste, meest holistische ingrediënten gebruikt. Je moet dus voorzichtig zijn met wat je op je huid smeert. Wat veel mensen niet weten is dat veganistische huidverzorging eigenlijk beter is voor je huid, vooral als je een gevoelige huid hebt of andere specifieke problemen. Met een focus op ethische praktijken, wreedheid vrije ingrediënten en een liefde voor Moeder Aarde, leiden deze vier bedrijven de weg in 100% plantaardige producten die je huid op de best mogelijke manier voeden.

Nu kun je natuurlijke veganistische huid- en schoonheidsproducten krijgen die geen schade toebrengen aan dieren. Het is echter nog steeds belangrijk dat je voorzichtig bent bij het kiezen van huidverzorging en schoonheidsproducten, zelfs als je veganist bent. Het is gemakkelijk om ingrediënten die van dieren afgeleide ingrediënten bevatten te verwarren met veganistisch, maar eigenlijk verwijst de term “veganistisch” naar de ingrediënten in het product. Het is belangrijk dat je je vertrouwd maakt met de ingrediënten van de producten die je gebruikt, want sommige bedrijven zijn niet eerlijk over wat hun producten werkelijk bevatten.

Wat zijn veganistische ingrediënten in huidverzorging? In het kort verwijzen veganistische ingrediënten in huidverzorging naar cosmetica en huidverzorgingsproducten die vrij zijn van ingrediënten afkomstig van dieren. Dat betekent geen honing, bijenwas, lanoline, collageen, keratine, niet-vegan squalaan en glycerine.

Veel consumenten maken de fout te denken dat veganistisch en wreedheidvrij uitwisselbare termen zijn – dat zijn ze niet! Veganisme is een levensstijlkeuze, waarbij de nadruk ligt op dierproefvrij eten. Wreedheidvrije producten bevatten echter ook geen ingrediënten van dieren, zoals honing of bijenwas, maar hoeven niet aan een veganistisch dieet te voldoen.

Klairs is een chemisch-vrij huidverzorgingsmerk dat gebruik maakt van eenvoudige maar effectieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Hun missie is om hun producten niet alleen effectief en zacht te maken, maar ook betaalbaar voor alle mensen van elke leeftijd en geslacht. Klairs heeft hard gewerkt om dierlijke ingrediënten uit hun cosmetica te verwijderen, waardoor ze volledig vegan veilig zijn!

Klairs toner Supple Preparation is een vegan toner geformuleerd met 90% Aloë Barbadensis bladwater, toverhazelaar, en Centella Asiatica extract. Centella herstelt de huid die last had van poriën en hydrateert de huid op een gezonde manier. Toverhazelaar zorgt voor een diepe reiniging van de poriën, Aloë Barbadensis hydrateert de gevoelige huid in alle seizoenen, kalmeert irritatie en verzacht de droogte effectief. Na de tonic zal uw huid fris, licht en zacht aanvoelen.