Hot spark
Image default
Beauty en verzorging

Zomers bruin bij zonnebank Nijkerk

Krijg die zomerse kleur weer terug bij zonnebank Nijkerk. De wintertijd komt er weer aan en we weten allemaal wat dat betekent. Namelijk dat het mooie bruine kleurtje weer van onze huid afgaat. Onze huid gaat weer wennen aan de koude dagen en het vervelende weer dat erbij komt kijken. Genieten van een paar lekkere, warme zonnestralen? Vergeet het maar. Of toch niet? Kom naar zonnebank Nijkerk en krijg dat heerlijke zomerse gevoel en kleurtje weer terug! U verlaat de studio alsof u net van een verre vakantie terugkomt. Niks fijner dan dat gevoel toch?

Hoe werkt een zonnebank?

Wanneer je naar zonnebank Nijkerk gaat, zal alles aan u uitgelegd worden. Het is echter natuurlijk wel fijn om vooraf al wat te weten. Bij zonnebank Nijkerk wordt u doorgestuurd naar een kamer waar de zonnebank staat. Dit is een soort witte cabine met daarin ultraviolet lampen die ervoor gaan zorgen dat u zich voelt alsof u op een tropisch eiland ligt. Er zitten ook meerdere bedieningspanelen in voor bijvoorbeeld waternevel en een MP3 aansluiting. Wat een luxe. Het is wel belangrijk dat u niet direct te hard van stapel loopt, bouw rustig op met de kuur.

Waarom zou ik naar zonnebank Nijkerk gaan?

Behalve dat u zich ontspannen voelt wanneer u bij ons weggaat en dat u een mooi zomers kleurtje heeft, heeft de zonnebank Nijkerk nog veel meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld al dat een zonnebank de aanmaak van vitamine D stimuleert. Verder verbetert het ook de huid bij onregelmatigheden. Een dagje naar zonnebank Nijkerk kan precies de therapie zijn die u nodig heeft om weer helemaal uw oude zelf te worden. Kom daarom gezellig een keertje langs, alleen of samen met vriendinnen, uw zus of zelfs dochter. Iedereen is welkom bij ons in zonnebank Nijkerk.