Hot spark
Image default
Industrie

Tijdens de zomer een koel kantoor houden

Bij zomer denk je al snel aan de warme en hoge temperaturen en de mogelijkheid om maximaal te genieten van het zonnetje. Veel mensen gebruiken deze tijd om een lekker kleurtje te krijgen of om uitgebreid op vakantie te gaan naar een warm en zonnig land. Tijdens deze periode kun je daarom maximaal genieten van je vrijheid en doen wat je zelf wilt.

Warm, zweten en moe

Zomers in Nederland kunnen zeer warm zijn. Het is niet raar dat het in sommige weken meer dan 35 graden wordt en in sommige gevallen zelfs 40 graden haalt. Dit is geen groot probleem mits je lekker thuis kan zitten en goed gebruik kan maken van een koele ruimte. Indien dit niet het geval is kan het nogal zeer onaangenaam worden en als gevolg hebben dat je heel hard gaat zweten. Het is daarom niet raar dat het bij veel bedrijven rond deze tijd enorm warm kan worden en ervoor kan zorgen dat werknemers enorm gaan zweten. Dit is niet alleen minder fijn voor werknemers maar zorgt er ook nog eens voor dat  de productiviteit afneemt. Dit wil je natuurlijk niet en daardoor is het aan te raden om op tijd hierop in te spelen en dit te voorkomen.

Gebruik een portacool luchtkoeler om het kantoor af te laten koelen

Om verkoeling te zoeken binnen een kantoor kun je natuurlijk gebruik maken van een standaard koeler. Deze standaard koeler zal ervoor zorgen dat je verkoeling krijgt in je kantoor en daardoor ervoor zorgen dat de temperatuur aangenaam blijft. Echter, zijn deze koelers niet altijd even sterk en zal in veel gevallen een koeler niet voldoende kracht hebben om een heel kantoor koel te houden. In dat geval wordt het aangeraden om gebruik te maken van een ander soort koeler. Met een portacool jetstream 270 kun je ervoor zorgen dat het kantoor koel blijft en daardoor aangenaam blijft voelen om in te werken.

 

https://duravert-portacool.com/jetstream-270/