Hot spark
Image default
Eten en drinken

Snel en eenvoudig uw catering regelen?

Catering regelen in Assen

Die buitengewone gemeente heeft veel leuke activiteiten om mee te maken. Zo zijn er in Assen vele events en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. Geinteresseerd in meer te weten te komen over wat er te beleven is in Assen? Klik dan op deze site. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven zoeken naar een maaltijdbereider, alleen de beste kwaliteit levert. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje viert. Voor de beste maaltijden uit Assen belt u met Cateraar Happie Delivery. Catering bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of zakelijke event doet iedereen via Happie. Met onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie allemaal in Assen? U bent aan het juiste adres voor geweldige sandwiches en salades, de beste fingerfood, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het grillen en als laatst weer tot het opruimen. Zowaar de vuile vaat wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke type catering leveren wij allemaal in Assen?

De online winkel van Happie staat helemaal vol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden

 

Lunch bestellen in Assen

Zalige lunchgerechten regel je bij Happie catering in Assen. Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Happie maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere natuur. 

High Tea bestellen in Assen

Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kan je kiezen voor een High Tea. Diverse opties bommetje vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, cheesecake en knapperige broodjes met carpaccio. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere bijeenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen obstakel. 

Buffet bestellen in Assen

Zo’n zalige buffet bereiden is specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste avondmaaltijden van Assen ,kan je wel zeggen. De keuze in ons menu is erg groot. U vindt van Mexicaanse menu?s tot saladebuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u totaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering in Assen

Wilt u een echt zomers feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij helemaal voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar u op locatie komt. We got it all! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen. De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes bestellen in Assen

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes regelen doet heel Assen in de webshop van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat een ieder lievelings hapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De fingerood worden bezorgd in geheel Nederland

Tapas bestellen in Assen

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu?s. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasmenu dat perfect past bij uw event.