Hot spark
Image default
Vakantie

Op een karpervisvakantie comfortabel vanuit het huisje van uw keuze vissen

Op Recreatiepark De Groote Vliet vindt u verschillende accommodaties in een waterrijke omgeving om een heerlijke vakantie te beleven. De bungalows en chalets hebben ruimte voor groepen van vier tot wel tien personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de inrichting is compleet. Deze vrijstaande accommodaties zijn gelegen in een groene omgeving tussen kilometers vaar- en viswater. Op het park zelf vindt u de karpervisvijver, waar u iedere dag vanuit uw accommodatie een hengeltje kunt uitgooien. Het is het ideale park voor een gezellig karpervisvakantie, waar u een vakantiehuis kunt huren dat direct aan het water gelegen is en waar honden zijn toegestaan. Want ook voor uw trouwe viervoeter is het een fijne vakantie.

Een karpervisvakantie voor de echte vissers

Is vissen een grote hobby van u? Bent u vaak aan de visvijver te vinden? Dan is een karpervisvakantie echt wat voor u. Recreatiepark De Groote Vliet is het ideale park voor deze vakantie waar u verblijft in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het recreatiepark is omringd door kilometers aan vaar- en viswater, waar u allerlei vissen vindt. Zo vist u niet alleen op karper, maar ook op snoek, snoekbaars, witvis, paling en meer. Extra voordeel is dat u dit gewoon vanuit uw eigen chalet of bungalow kunt doen! Vanuit uw eigen stijger aan de zijkant van de vijver mag u met maximaal twee hengels per persoon vissen.

In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Wilt u een perfecte vakantie beleven in Nederland? Ga dan op vakantie met uw hond naar een mooi gebied. Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.