Hot spark
Image default
Vakantie

Investeren in vastgoed doet u bij een ervaren bedrijf

Als u een duurzame investering wilt, is het een goed idee om te kiezen voor vastgoed. Hierbij verwacht u uiteraard een aantal zekerheden. Bij Center Parcs Vastgoed bent u er dan ook zeker van dat u deze krijgt. Deze organisatie heeft immers al meer dan 50 jaar ervaring in de begeleiding bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland, Duitsland of een andere locatie in Europa. Het aanbod van deze organisatie verandert regelmatig. Bekijk daarom zeker de mogelijkheden en reageer snel op de vakantiewoning van uw dromen. Ook is het mogelijk een virtuele tour te volgen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en de sfeer van de woning.

Kies uit verschillende vakantieparken als u wilt investeren in vastgoed

Wilt u graag een vakantiewoning kopen in Spanje? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden bij Center Parcs Vastgoed. Duizenden mensen gingen u al voor! Investeren in vastgoed is dan ook een uitstekende belegging. Daarbij wordt u bij Center Pars Vastgoed compleet verzorging. Het beheer en het onderhoud blijft immers in de handen van Center Parcs en u krijgt de volledige huuropbrengsten. U heeft de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden, waarbij uw belegging veilig is en optimaal rendeert. Daarbij kiest u met Center Parcs Vastgoed voor een sterk merk! Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken in verschillende Europese landen.

Krijg professionele begeleiding als u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje

Veilig investeren in een vakantiewoning in Spanje doet u bij Center Parcs Vastgoed. Deze professionals begeleiden u persoonlijk vanaf de eerste kennismaking tot aan het ondertekenen van de akte bij de notaris. Als u bij deze organisatie gaat investeren in vastgoed, krijgt u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar. Hierbij krijgt u een gegarandeerde huurinkomst, onafhankelijk van de bezetting van de woning. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Center Parcs Vastgoed organiseert op regelmatige tijdstippen verkoop- en informatiedagen op de verschillende projectlocaties. Zo heeft u uitgebreid de kans om de investeringsmogelijkheden te bekijken. Bekijk op de website snel de aankomende infomomenten en meld u aan.