Kentekencheck.info momenteel de meest complete Kenteken check

24aug - door - 0 - Over Recreation / Autos

De meest complete gratis kenteken check

De aankoop van een auto is niet iets wat je iedere dag doet. Het kost een hoop geld en je wilt graag een goede prijs kwaliteit verhouding, en niet een duurkoop die er voortijdig mee ophoud. Daarom is een kentekencheck een veilige en beste methode van zekerheid bij de aanschaf van een auto.

 

Waarom een kentekencheck?

Wanneer je een (tweedehands) auto wilt aanschaffen is het dus fijn als je de geschiedenis van de auto kunt controleren. Belangrijke zaken die je jezelf hierbij kan afvragen zijn hoeveelste eigenaar je wordt van de auto, of er schade is geweest, en is de kilometerstand wel passend bij de auto. Deze, en andere zaken, kan je gemakkelijk controleren door middel van het kenteken te controleren van de auto die je wilt kopen. Ook als de auto al gekocht is kan je deze natuurlijk zo controleren op de technische gegevens, kilometerstand, schadeverleden, dagwaarde enzovoorts.

 

De beste websites

 Op de website www.kentekencheck.info kan je deze gegevens nagaan. Ze maken ook deels gebruik van de gegevens van de RDW. Het voordeel van www.kentekencheck.com is dat je veel meer gegevens krijgt over de auto in vergelijking met de website van de RDW. Hierdoor kan je een betere beslissing nemen of de auto wel betrouwbaar is die je wil kopen en kom je niet voor vervelende verassingen te staan! Tevens verkrijg je met al deze kennis over de auto een betere onderhandelingspositie bij de aankoop van de auto. En ben je niet tevreden over het rapport, dan krijg je je geld gewoon terug.

 

De belangrijkste voordelen van kentekencheck.info zijn dat deze website de volgende zaken controleert:

kilometerstand

• basisgegevens

• aantal eigenaren

• geldigheid APK

• schadeverleden

• dagwaarde

• brandstofgegevens

• technische gegevens

 

De kilometerstand (NAP check)

Het nagaan van de kilometerstand van de auto is belangrijk, omdat dit veel zegt over de levensduur van de auto. Koop je een auto die nog geen 100.000 km op de teller heeft staan dan kan je ervan uit gaan dat de auto nog eventjes meekan. Blijkt uit het rapport dat de auto bijvoorbeeld het dubbele aantal kilometers heeft gereden dan kan je met recht zeggen dat je een gruwelijke miskoop hebt gedaan en je auto waardeloos is.

 

Technische Basisgegevens

De technische basisgegevens van de auto omvatten het merk en type van de auto. Op deze manier kan je meteen controleren of het kenteken wel bij de betreffende auto hoort en of je niet opgelicht wordt.

 

Aantal vorige eigenaren

Ook is het handig te weten hoeveel eigenaren de auto heeft gehad. Hoe meer eigenaren in de historie van een voertuig, des te slechter. Vaak verkopen mensen ook hun auto als er wat reparatiewerk verricht moet worden. 

 

APK controle en afkeur punten

Bij de APK controle van een auto wordt gekeken of het nog wel veilig is als de auto de weg op gaat en of aan de milieueisen wordt voldaan. In het rapport staan precies de afkeur punten van de auto en wanneer dit is geweest in het verleden. Ook of het mankement gerepareerd is wordt hierbij vermeld. Hiermee kun je je dus een mooi beeld vormen van de status van de auto. Ook het schadeverleden van de auto staat in het rapport. Op deze manier kan je bij aankoop van de auto gericht controleren of deze schade eventueel verholpen is.

 

Waarde van een auto en onderhandelingspositie

De dagwaarde van de auto is de waarde van de auto op dit moment. In het rapport staat mooi vermeld wat de nieuwwaarde is, de dagwaarde en welke aankoopprijs geadviseerd wordt als je zou overgaan tot de koop van de betreffende auto. Hierbij worden alle voorgaande punten meegenomen en kan je beslagen ten ijs komen bij de eventuele aankoop van de auto.

 

Een auto kopen zou leuk moeten zijn maar  is helaas veelal een dure, maar ook een erg onzekere aangelegenheid. Er kunnen veel verborgen gebreken zijn, en dan ben je een hele hoop geld kwijt. Voor weinig geld met een 100% tevredenheidsgarantie kun je op Kentekencheck.info een volledig of gedeeltelijk rapport downloaden om de garantie te hebben dat de auto die je op het oog hebt in orde is. Niet alleen de geschiedenis van de auto heb je tot je beschikking, maar ook heb je meteen de ideale prijs voor de auto en dat biedt een heel stuk zekerheid! Met eventuele onderhandeling zal je supersterk staan en je zelf behouden voor een miskoop die op kan lopen tot duizenden euro’s. 

 

Kentekencheck is ook bereikbaar via de volgende kanalen:

Facebook

Twitter

https://www.kentekencheck.info/