Hot spark
Image default
Bedrijven

Verkoopmakelaar inschakelen

Gaat u uw huis verkopen maar weet u niet zo goed hoe u dit moet aanpakken? Om de ideale verkooprijs te bepalen en de bezichtigingen goed te laten verlopen is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen.  In deze blog bespreken we wat je kan doen en laten doen.

 

Verkoop woning

Als u uw woning verkoopt wilt u minimaal twee dingen: de beste prijs en de snelste verkoop. Door onze kennis van de lokale huizenmarkt kunnen we de verkoopprijs professioneel voor u bepalen en uitonderhandelen. Wij zetten alles op alles. Kijk gerust eens naar onze reviews op Funda.nl. Bij de verkoop van uw woning komt veel kijken. Alle fases begeleiden we vakkundig. Altijd in goed overleg met u. Van waardebepaling tot promotie. Of van bezichtiging tot onderhandeling. Is de verkoop een feit dan zijn we er tot en met de overdracht. Hieronder is een rijtje zichtbaar met de stappen die u zelf al kan zetten:

  • Huis opruimen, persoonlijke items weghalen;
  • Goede en realistische foto’s laten maken;
  • Voer kleine reparaties uit;
  • Loop de gebreken door en kijk wat opgelost kan worden; 
  • Zorg voor rust in huis; 
  • Laat het huis schitteren.

Makelaar Amersfoort

Noem het ons huiskamergevoel. Naast het wenselijke telt vooral het menselijke. Ons credo? Eerst de klant, dan het pand. Wij hebben oog voor details, hechten aan afspraken en zijn recht-door-zee. We nemen de tijd voor kwaliteit en gaan verder waar anderen stoppen.

Al jaren makelen we voor particulieren en bedrijven in Amersfoort en de regio Eemland. Sinds 2001 verrichten we aan-, verkoop en taxaties vanuit ons huidige kantoor. Op een goed bereikbare locatie aan de Everard Meijsterweg waar vrij parkeren voor de deur nog kan.

 

 

https://www.schoofmakelaardij.nl/