Hot spark
Image default
Tuin en buitenleven

Hovenier Schiedam zorgt voor een tuin van jouw dromen

Hoe leuk is het als je eindelijk je eigen droomtuin kan ontwerpen? Ik kan begrijpen dat het voor de een soms makkelijker is als voor de ander om zomaar een nieuwe tuin te laten ontwerpen en aanleggen, maar wanneer het dan eindelijk zo ver is, wil je natuurlijk ook dat dit op de juiste en professionele manier gedaan wordt. Dit kun je het beste laten doen door een hoveniersbedrijf en dat is waarover ik dit artikel schrijf, want Ekhart Groen de hovenier Schiedam zorgt ervoor dat jij van begin tot eind goed geholpen word. Zij vinden het belangrijk dat er goed besproken word wat de wensen zijn en dat er goed geluisterd word.  

Welke diensten doen zij?

  • Aanleg nieuwe tuin: Ben je net verhuisd en wil je graag je tuin veranderen in jouw droom wensen? Dan kan Ekhart Groen je daarbij helpen, van begin tot het eind van het process zullen zij de tuin van je dromen waar maken. 
  • Renovatie tuin: Heb je al een mooie tuin maar wil jij graag een aantal dingen veranderen? Dan kun je Ekhart Groen vragen om een nieuw ontwerp te maken en zullen zij je helpen bij de aanleg en het uiteindelijk uitvoeren van het plan. 
  • Onderhoud: Ekhart Groen is er niet alleen om een nieuwe tuin of renovatie te doen, iedere tuin heeft onderhoud nodig, zeker als je bepaalde bloemen, planten of bomen in je tuin hebt staan die eens in de zoveel tijd onderhoud nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bomen hech, die moet eens in de zoveel tijd gesnoeid worden. Daarbij kunnen zij je helpen, mocht je er zelf geen tijd voor hebben of misschien weet je zelf niet hoe. 
  • Particulier en Bedrijven: Heb je een mooi pand staan en wil je er graag wat groens aan toevoegen? Dan kan ook zeker Ekhart Groen je daarbij helpen!