Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Verkoop je auto gratis en snel

Gratis je auto verkopen? Dat kan snel met GratisMijnAutoVerkopen.nl

 

Via GratisMijnAutoVerkopen.nl kun je altijd je auto verkopen. Hoe beter de staat is waarin de auto verkeerd, hoe meer geld je er natuurlijk voor terugkrijgt. Je ontvangt in altijd een gratis en vrijblijvend bod op je auto, ongeacht de staat waarin hij verkeerd.

 

Heb je een:

  • Auto die is afgekeurd voor de APK
  • Auto die schade heeft
  • Auto die een technisch of motorisch mankement heeft
  • Auto die in een matige conditie verkeerd
  • Auto die in prima conditie verkeerd

…dan kun je de auto kosteloos aanmelden!

 

De voordelen

Voordelen zijn dat je elke auto binnen 24 uur kunt verkopen zonder kosten te maken. Ook het hoogste bod ontvangen op je auto is zonder kosten en geheel vrijblijvend. Vind je het bod interessant dan kun je de auto meteen verkopen. Alleen RDW erkende autobedrijven brengen een bod uit dus je verkoopt de auto altijd aan een betrouwbaar bedrijf. De prijs is vooraf afgesproken dus je staat niet achteraf voor verrassingen.

 

Veilingsysteem

De manier waarop het hoogste bod tot stand komt is door de auto voor te leggen aan meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven welke zijn aangesloten. De bedrijven krijgen de mogelijkheid om te bieden op jouw auto. Daar krijgen zij 24 uur de tijd voor. Het voordeel is dat het bieden een stuk sneller gaat en dat jij niet lang hoeft te wachten om te weten te komen wat je auto nog waard is.

 

Gescreend

Alle aangesloten autobedrijven zijn naast de erkenning van de RDW ook stuk voor stuk gescreend. Dit is om de kwaliteit hoog te houden. Zo weet je zeker dat je probleemloos je auto verkopen kunt. Ontvang je een bod en ga je daarmee akkoord dan kan de verkoop direct worden geregeld. De auto wordt ter plaatse overgeschreven op naam het autobedrijf en je ontvangt ook direct de vrijwaring. De betaling gaat samen met het overschrijven. Zo ben je snel en veilig van je auto af zonder gedoe of onderhandelingen.

 

Auto verkopen via …

Je auto verkopen op Marktplaats kan ook maar kost geld, tijd en levert vaak een hoop frustratie op. Mensen komen niet opdagen, doen belachelijke prijsvoorstellen en komen aan de deur alsnog onderhandelen over de prijs. Dit probleem heb je niet wanneer je de auto aanmeld via Gratis Mijn Auto Verkopen.

 

Bespaar tijd, geld en frustratie

Je hebt toch geen zin om te moeten betalen voor je auto verkoop? Bovendien heb je geen zin om 2 weken te wachten voordat er een reactie komt en dat de persoon in kwestie vervolgens niet op komt dagen toch? Het kan makkelijker en sneller en bovendien kost het je helemaal niets. Vanuit je luie stoel kun je alles regelen. Vind je het bod te laag dan ben je slechts 1 dag verder en heb je geen kosten gemaakt.