Hot spark
Image default
Recreation / Autos

De auto goed beveiligd

Niemand wilt dat zijn of haar spullen wat overkomt. Je hebt er door de jaren heen een niet in geld uit te drukken waarde aan toegekend of hebt er juist veel geld in gestoken. Bovendien is het privébezit en is het veel gedoe als er wat mee gebeurd, zowel op emotioneel, financieel als ander gebied. Toch gebeurd het vaak. Dagelijks lees je in de krant over inbraken, diefstallen, vandalisme en andere vormen van criminaliteit die direct en indirect een bedreiging vormen voor jouw eigendommen.

De kans dat het jou overkomt is klein, maar de kans is altijd aanwezig. Daarom doe je er goed aan om de juiste maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat er niets mee gebeurd, of de kans in ieder geval aanzienlijk te verklaren. Zo ook voor uw auto. Uw auto is veel waard en er is een grote kans dat je er van afhankelijk bent. Niets zo vervelend als zonder auto komen te zitten.

Het goede nieuws is dat een auto goed en gemakkelijk te beveiligen is middels een stuurslot of een camera. Een stuurslot voorkomt dat iemand er met de auto vandoor gaat, terwijl een camera de bestuurder en/of de omgeving van de auto kan filmen om zo de locatie te bepalen en, belangrijker nog, bewijs vast te leggen.

Maar natuurlijk vormt niet alleen criminaliteit een bedreiging. Er zijn ook risico’s in het verkeer zelf, waar continu de kans op een ongeluk aanwezig is. Gelukkig zijn hier ook oplossingen voor, zoals een achteruitrijcamera. Deze achteruitrijcamera draadloos aansluiten is zo gebeurd en legt hetgeen achter de auto gebeurd voor je vast, zodat je zelf niet om hoeft te kijken. Bovendien kan je ervoor kiezen om deze beelden wel degelijk op te nemen, waardoor je alsnog bewijs kunt verzamelen indien er wat gebeurd!

http://www.vanzwitserland.nl/