Hot spark
Image default
Mode en Kleding

UGGs schoenen voor fashionistas

De knusse laarzen van lamsvel hebben de modewereld stormenderhand veroverd: UGG-laarzen wekken bij veel vrouwen onmiddellijk een “willen hebben”-gevoel op. Voor alle fans van het merk hebben wij bij Fashionette een ruime keuze aan klassieke en bijzondere modellen in de aanbieding, zodat u in de winter niet alleen verzekerd bent van warme, maar ook van stijlvol geklede voeten. Want althans in de modewereld is iedereen het erover eens: winterlaarzen van UGG zijn in de winter net zo onmisbaar als glühwein en kerstkoekjes. Veel fashionista’s zijn in de herfst al blij als het eindelijk koud genoeg wordt voor hun geliefde laarzen en dragen ze tot het volgende voorjaar. Het is de moeite waard om meer dan slechts één paar in je garderobe te hebben, want de Australische trendlaarzen zijn er tenslotte in zoveel combinaties dat je voor elke outfit het juiste paar in je garderobe kunt hebben.

UGGs LAARZEN HOUDEN U KNUS, WARM EN STIJLVOL DE WINTER DOOR
Stijlicoon Sarah Jessica Parker deed het in het begin van de jaren 2000 en sindsdien volgt de hele modewereld dit voorbeeld: De SexandtheCity-ster slaat de plank zelden mis als het op mode aankomt, zoals ze eens te meer vakkundig bewijst met haar flair voor gevoerde laarzen van schapenvacht.

Het is moeilijk voor te stellen dat deze knusse laarzen ooit populair waren bij surfers en boeren. Gewoon en simpel, om de voeten lekker warm te houden. Het succesverhaal van de UGG-laarzen begon al eind jaren ’70, toen een jonge Australische surfer de laarzen van lamsvel naar Zuid-Californië bracht. In de jaren ’80 werden UGG-laarzen beschouwd als het toppunt van casual lifestyle – tot ze rond de millenniumwisseling de modewereld veroverden.

Vandaag zijn ze vooral een modestatement. Als je in de winter geen zin hebt om op hoge hakken door de sneeuw te glibberen, kun je kiezen voor gezelligheid – maar wel met stijl, alsjeblieft!