Hot spark
Image default
Bedrijven

Maak je tuin klaar voor de zomer

De zomer is begonnen. Iedereen gaat weer lekker naar buiten. De buitendeur gaat open en de tuin wordt weer verkent. Maar wat blijkt? De tuin ziet er een beetje onderkomen uit. Zo staat er op verschillende plekken veel onkruid. Daarnaast zijn de tegels ook groen en ziet het tuinmeubilair er ook niet echt top meer uit. Dit is natuurlijk niet echt lekker zitten in de tuin. Tijd om de tuin eens goed aan te pakken. Als eerste al dat onkruid eens wieden. Als je dan toch meteen bezig bent is het misschien ook wel zo slim om meteen even de heg en die boompjes bij te knippen. Dan ziet dat namelijk ook alweer wat vriendelijker uit.

Een lege groencontainer

Het is overigens wel slim om even op te letten of de groencontainer wel leeg is. Anders kom je al dat groenafval niet kwijt en moet het ergens in de tuin of op de oprit op een hoop gegooid worden. Dat is natuurlijk niet echt de bedoeling en daarnaast ziet het ook niet echt opruimt uit. Het is dus dan slim om dit vooraf even goed te bekijken.

De hogedrukreiniger

Vervolgens even goed de tegels afspuiten. Met een hogedrukreiniger is dit zo gebeurd. Deze hoge druk reiniger kun je overigens ook gebruiken om de auto mee te wassen en ook de fiets. Zeker na het mountainbike is dit sterk aan te raden.

De pallet bank

Vervolgens nog even kijken naar het tuinmeubilair. Een mooie pallet bank zou nog niet zo verkeerd zijn. Deze pallet bank in combinatie met nog wat ander palletmeubilair maakt het helemaal af. Zo ziet de tuin er weer ready voor de zomer uit.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bank/