Hot spark
Image default
Eten en drinken

Heerlijk genieten van de echte authentieke Italiaanse keuken

Bij heerlijke Italiaanse catering wordt gebruik gemaakt van speciaal uit Italië geleverde ingrediënten. Dit maakt de keuken van Italiaanse catering authentiek en uniek in de regio. Van verrukkelijke pasta’s, aperitivo’s en pizza’s tot verassende en prachtige desserts. Bij Italiaanse catering bent u bij het juiste adres voor een warme en plezierige ‘get together.’ Of u nu romantisch met zijn twee bent of met een grote groep, Italiaanse catering regelt het lekkere eten voor u en werkt dit met liefde tot in de puntjes uit. Op locatie of makkelijk bij u thuis.  Met Italiaanse catering is een smakelijke ervaring nooit ver weg.

De melancholiek van de Napolitaanse keuken

De Italiaanse catering maakt gebruik van verse ingrediënten uit Napoli. Napoli is een prachte stad in het zuiden van Italië. Omringd door zee, prachtige natuur en een altijd schijnende warme zon. Napoli is bij uitstek dé plek voor kraak verse en voedzame producten. De stad waar de pizza is geboren, veel vis specialiteiten inspirerende smaken opleveren en op het leven wordt gedronken. Italiaanse catering is gebaseerd op dat gevoel, het verlangen naar mooie zomerse dagen aan de zee, de Napolitaanse keuken. Hiervoor hoeft u echter niet zelf zo ver te reizen, Italiaanse catering brengt deze op locatie of zelfs bij u thuis.

Een menu met een brede horizon

Italiaanse catering brengt de Napolitaanse keuken dichter bij huis met een breed scala aan smaken, gangen en verschillende grote porties. En dat voor een zeer gangbare prijs. Klassieke grote pizza’s, maar ook één-haps gerechten waar de smaak er zeker niet minder op wordt. Italiaanse catering heeft een menu wat dus makkelijk aanpasbaar is op de diversiteit van een breed publiek. Geschikt voor de vrijdagmiddag-borrel, feesten en partijen en niet te vergeten de gewone gezellige luie zondag op de bank.