Hot spark
Image default
Bedrijven

Jij bent nu aan de beurt

Wanneer je alleen maar voor anderen aan het zorgen bent na het verliezen van een dierbare dan is handige rouwverwerking Apeldoorn wat voor jou. Het zou kunnen dat je de klappen voor iedereen aan het opvangen bent en jezelf alleen maar achterstelt. Het wordt dan tijd dat je aan jezelf gaat denken, want dat ben je waard. Om dat in te zien is soms best veel nodig. Het is niet gemakkelijk om opeens lief voor jezelf te zijn als je altijd alleen maar lief bent geweest voor anderen. Iedereen heeft het nodig om gezien en gesteund te worden, jij dus ook.

Depressief door onverwerkt verlies

Wanneer je niet goed met het verlies van een dierbare om gaat, dan kan je een heleboel klachten krijgen. Je kan in een soort dal terecht komen waardoor je je ontzettend ongelukkig voelt en nergens meer plezier uit haalt. Misschien vind je het lastig om uit bed te komen en wat met je dag te gaan doen, alles lijkt tegen te zitten. Als je je hierin herkent dan heb je depressieve klachten. Het is goed om hiermee aan de slag te gaan als je er last van hebt. Rouwverwerking Apeldoorn helpt je op zo’n manier dat je zo snel mogelijk weer mee kan draaien in de maatschappij.

Jij bent de baas

Alles gaat op jouw tempo en wij volgen. Jij bent de baas van je eigen proces, dus geef vooral aan waar je behoefte aan hebt. Hier proberen wij dan weer zo goed mogelijk op in te spelen. Wanneer je rouw niet verwerkt kan het zich ook in je lichaam manifesteren. Als je last hebt van onverklaarbare klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn of buikpijn dan is het goed om te kijken of het zou kunnen komen van onverwerkt verlies. Rouwen is heel gezond en voor ieder mens verschillend. Daarom proberen wij als hulpverleners zo goed mogelijk naar jouw wensen en eisen te luisteren.