Hot spark
Image default
Bedrijven

Een steuntje in de rug

De leuke verloskundige praktijk Nijmegen steunt jou in de periode dat je zwanger bent. Voor het kind wordt geboren, houdt ze alles over je kind bij. Ze meet bijvoorbeeld je baarmoeder om te zien hoe oud je baby is en of alles goed gaat in de baarmoeder. De verloskundige zal er alles aan doen om u gerust te stellen. Er is niks wat ze niet weet over de zwangerschap en alles wat er bij komt kijken, dus voor alle vragen kun je bij haar terecht. Na de bevalling zal ze er ook zijn om jou te dienen. Ze controleert bijvoorbeeld hoeveel bloed je bent kwijtgeraakt en begeleidt je bij het proces.

Lastige overwegingen

Wanneer je niet in het ziekenhuis wil bevallen maar thuis, wil je natuurlijk dat je verloskundige op tijd is. Je weet misschien niet zeker wanneer je haar moet berichten. Van te voren kan je hier een plan voor maken met je verloskundige.  Het hangt er bijvoorbeeld ook van af hoe snel ze je kan vinden. Je kan de afspraak maken dat ze zal komen als je vliezen scheuren, maar het zal lang duren voordat je weeën starten. Je kunt haar ook laten komen als het interval tussen de weeën minder dan tien minuten is. Iedereen is anders.

Kwaliteiten die belangrijk zijn

Verloskundige praktijk Nijmegen heeft alleen maar collega’s met uitstekende kwaliteiten. We zijn bijvoorbeeld scherp en we luisteren altijd naar je stem. Dit kan zijn als je alleen maar wilt zeuren over de mate van zwangerschap, of als je vermoedt dat er iets mis is, dan zullen wij dit voor je controleren. Ook stress kunnen we goed aan. De bevalling verloopt niet altijd soepel en er kan van alles gebeuren. Als we dan in paniek raken, zal het nooit goed zijn. Daarom moeten we trainen om altijd kalm te blijven. Dit is voor iedereen het beste. Als je als moeder zijnde in paniek raakt, kan dit gevolgen hebben voor je kind.