Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Brommer bestellen online

Als je graag geld wilt besparen, en je de grootste keuze wilt hebben is een brommer bestellen online een heel goede manier om die doelen te bereiken. Maar een brommer bestellen online is nog maar het begin, je moet ook andere zaken regelen, en keuzes maken zoals deze…

 

Helmplicht bij een brommer

Als de brommer maximaal 25 km/u kan rijden is het dragen van een helm niet verplicht, met een snelheid tot 45 km/u moet je wel altijd een helm dragen. Er zijn drie soorten helmen voor een brommer:

 

  1. Een jethelm met een open kin, die zijn licht maar kunnen iets trekken bij de kindband bij harde wind. Ze bieden de minste veiligheid tijdens het rijden maar je kunt ze wel eenvoudig opzetten en afzetten.
  2. Een systeemhelm met kingedeelte die je open kunt klappen. Soms is het kinstuk op te klappen, soms helemaal achterover en soms zelfs helemaal te verwijderen. Deze helmen zijn veiliger als een jethelm maar niet zo veilig als een integraalhelm.
  3. Een integraalhelm is een helm uit één stuk en de veiligste manier om op een brommer te rijden. De buitenschil is uit één stuk gemaakt. Ze zijn lastiger op te zetten en af te zetten maar houden wel alle wind tegen evenals insecten.

 

Een budget brommer bestellen online

Er zijn veel budget merken maar ze zijn niet allemaal gelijkwaardig. De kwaliteit van de onderdelen ontloopt elkaar niet zoveel, de assemblage en garantievoorwaarden wel. Omdat je bij een brommer bestellen online niet altijd duidelijk kunt zien wat voor een bedrijf de brommer verkoopt kun je vooraf even contact opnemen.

 

Vergeet niet een ketting te kopen

Een mooie nieuwe brommer bestellen online is niet zo slim als je er geen slot bij koopt. Voor de meeste diefstalverzekeringen wordt een goedgekeurd slot met een ART keurmerk vereist. Hoe meer sterren het slot heeft, hoe beter het slot bestand is tegen openbreken. Als je telt hoeveel je bespaart bij een brommer bestellen online ten opzichte van de normale winkel zal een goed kettingslot je weinig of niets extra kosten.

 

Regel alle zaken goed

Een brommer bestellen online is één stap, vergeet ook niet een kenteken te laten registreren en de verzekering goed te regelen. Alleen dan kun je veilig de openbare weg op. Kijk in de webwinkel voor het complete assortiment brommers en als je vragen hebt kun je altijd even contact opnemen. Een brommer bestellen online kan 24 uur per dag, 7 dagen per week!

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-kopen/