Hot spark
Image default
Bedrijven

Bepaal zelf de hoeveelheid nicotine dat je binnenkrijgt

Elektrische rokers kunnen het hoeveelheid nicotine zelf bepalen dat in een elektrische sigaret zit. E-sigaretten bevatten een vulling genaamd cartridge beter bekend als ampul. Zodra je een trekje neemt, wordt de vloeistof verdampt door een verstuiver atomizer of clearomizer. Je kunt een keuze maken tussen verschillende e-liquids of ter wel vullingen. Waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel nicotine je wilt gebruiken. Dit kan voor sommige helpen om van hun nicotine verslaving af te komen.

Is nicotine verplicht?

Er zijn een aantal methodes om tot het gewenste nicotinegehalte te komen. Een manier is om een base te kopen dat het nicotine als bevat, waardoor je alleen de aroma’s nog dient toe te voegen. Daarnaast kun je ook een base met 0 mg/ml nicotine kopen en een nicotine booster toevoegen. Het is niet verplicht om nicotine toe te voegen in uw zelfgemaakte e-liquid. U kunt ook alleen gebruik maken van een nicotine vrije base.

E-sigaret met of zonder nicotine?

Het is een feit dat een e-sigaret zonder nicotine een stuk minder schadelijk is dan een e-sigaret dat wel nicotine bevat. Nicotine is namelijk een erg giftige stof dat via je bloed onder andere in je hersenen terecht kan komen. Behalve dat nicotine voor verslaving zorgt, zorgt nicotine ook voor een verhoogde bloeddruk en kan het leiden tot beschadiging en vernauwing van de bloedvaten. Daardoor kun je tot een conclusie komen dat een e-sigaret zonder nicotine minder schadelijk is. Je voorkomt een aantal ziektes.

https://wizzits.com/