Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Welke vloer kies ik voor mijn huis?

Sta jij op het punt om een nieuwe vloer te kopen? Waarschijnlijk heb je er dan al over nagedacht, dat er een hoop punten zijn waar je op moet letten. Voor sommige mensen is het van uiterst belang dat de vloer eenvoudig te onderhouden is, bijvoorbeeld omdat ze kleine kinderen en/of huisdieren hebben. In de meeste gevallen wordt de vloer dan veel sneller vies en wil je er weinig tijd aan besteden om alles weer schoon en netjes te krijgen. Gelukkig hebben we in deze blog een aantal onderhoudsvriendelijke vloeren voor je op een rijtje gezet.

Laminaat

Wist je dat laminaat erg robuust is en lang meegaat? doordat lamme en het meestal van een handig kliksysteem voorzien is, is het voor Iedereen mogelijk de vloer zelf aan te leggen. bovendien biedt laminaat het voordeel dat het in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is en je zeker niet de hoofdprijs betaalt. daarnaast  heeft het materiaal een lange levensduur, zodat je jarenlang plezier hebt van je laminaatvloer. Voor verschillende soorten laminaat kun je het beste even rondkijken in de webshop van Bebo Parket.

Houten vloer

Gaat jouw voorkeur uit naar een vloer van echt hout? Dit is een uitstekende keuze als we van een hoogwaardige uitstraling houdt en bereid bent om in kwaliteit te investeren. Houdt wel in gedachten, dat dit materiaal wat meer onderhoud nodig heeft. Na verloop van tijd is het belangrijk dat je het hout voorziet van een laaf nieuwe olie, om het te beschermen. Daardoor gaat het materiaal langer mee en heb je dus langer plezier aan jouw mooie vloer.

PVC-Vloer

PVC brengt diverse voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld enorm duurzaam en geeft een warme uitstraling aan je interieur. Het onderhouden van een vloer van PVC is een fluitje van een cent. De beschermende bovenlaag is robuust en zorgt ervoor dat het vuil niet zo diep naar binnen kan dringen. Door regelmatig stof te zuigen en te dweilen, is het PVC snel weer schoon. Ook het aanleggen van PVC vloer is een kinderspel, waardoor iedereen in staat is om de vloer aan te leggen.

 

https://www.beboparket.nl/