Hot spark
Image default
Sport

Wat is een kettle bell?

Een kettle bell is een sportartikel, die vaak wordt gebruikt om de spieren in de armen te trainen. Het lijkt op een ijzeren bal met een handvat eraan. Door dit handvat is het mogelijk om deze bal op te tillen en hiermee diverse oefeningen te doen. Je kan met één bal beginnen om deze op te tillen. Maar ook een oefening met twee ballen bestaat uit de mogelijkheden. Eigenlijk zijn er heel veel mogelijkheden om met deze kettlebells te trainen. Vooral in de sportscholen worden deze vaak gebruikt. Maar bij Gorilla Sports is het mogelijk om deze sportartikelen te kopen. Hiermee kan je thuis sporten. Voordeel is dat deze sportartikelen niet veel ruimte innemen en zeker ook voor mensen die klein wonen een leuk artikelen om mee te sporten.

Hier kan je een kettle bell kopen

Er zijn diverse modellen hier, bij Gorilla Sports, te vinden. Niet alleen zijn deze gewichten hier vanaf een paar kilo te verkrijgen. Maar ook het model en de kleur daar is een keuze in te maken. Want wat is nu leuker om te kunnen sporten met een model in jouw favoriete kleur. Liever een roze model of toch maar een groene?

Bekijk hier online de diverse modellen en kleuren en wie weet kan jij eerdaags ook jouw armspieren trainen. Lekker in jouw eigen huis, zonder hiervoor naar een sportschool te hoeven gaan.