Hot spark
Image default
Aanbiedingen

Welke draadloze speakers zijn beter? Bekijk de beste bluetooth speakers

Herinner je je nog de dagen waarop je niet naar je favoriete muziek kon luisteren, tenzij je een pakket met triple A-batterijen of een shitty telefoonspeaker had? Gelukkig voor muziekfans over de hele wereld zijn de dagen van het rondzeulen van verouderde speakers en batterijgevoede transistorradio’s allang voorbij. Tegenwoordig zijn allerlei bluetooth speakers beschikbaar geworden voor het grote publiek.

Met zo ongeveer elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt, is het een standaardmanier geworden voor het genieten van audio en er is een hele wereld van echt unieke luidsprekers op de markt waarmee je onderweg onderweg naar muziek kunt luisteren.

Met een reeks verschillende Bluetooth-apparaten die concurreren om de beste en meest opvallende te zijn, zijn dit degenen die iets anders aan de tafel toevoegen; terwijl het voldoet aan de behoeften van mensen die een hoogwaardige geluidskwaliteit willen.

Proost, tot moderne technologie! 

Wat het is: S3 Bluetooth-luidspreker

Waarom het anders is: esthetisch gezien is de S3-luidspreker zeker aangenaam. Deze vreemd gevormde luidspreker trekt zwaar op geometrie vanuit een ontwerp oogpunt; om het best mogelijke geluid te verkrijgen en consumenten in staat te stellen een meeslepende geluidsbeleving te ervaren.

Fugoo Style BT-luidspreker

Waarom het anders is: het kan behoorlijk vervelend worden als je aan het chillen bent met je vrienden en je speakers op je afsterven. Nou, met deze slechte jongens hoef je je daar geen zorgen over te maken! Met een batterijlevensduur van 40 uur zijn ze perfect om u de volgende dag goed te laten werken.

Wat het is: JBL Pulse 2

Waarom het anders is: of het nu een avond is om naar je favoriete nummers te luisteren, te feesten op een huisfeestje, of deze grote liedjes uit te waaien bij het zwembad in een warm land deze zomer, de JBL Pulse 2 is een nette feestluidspreker. Het levert 12 lichtshow-opties; inclusief vuur, regen en vuurwerk, terwijl je pulserende, hypnotiserende lichten aanbiedt om in de stemming te passen.

Wat het is: iQ Gravity Zwevende Bluetooth-luidspreker

Waarom het anders is: deze luidspreker heeft een geavanceerd magnetisch levitatiesysteem en een revolutionaire Death Star-vormige bol. Het magische levitatie-effect wordt gecreëerd door de magneten die verborgen zijn in de bolvormige luidspreker en voetstuk. Terwijl het zweeft, kun je zelfs op de luidspreker tikken of draaien terwijl hij je favoriete nummers afspeelt.

 

https://www.iiav.nl/draadloze-speakers/