Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Een aanhanger kopen in de omgeving van Barneveld

Ik wilde graag een aanhanger kopen voor mijn auto uit de omgeving van Barneveld. Ik heb een eigen bedrijfje en daar heb ik vaak een aanhangwagen voor nodig. Maar vele bedrijven verhuren deze alleen of als ze hem verkopen doen ze dit tegen een hoge prijs. Daarom ging ik kijken in mijn omgeving of bepaalde connecties mij konden helpen aan een goedkope aanhanger. Hij moet wel een beetje stevig zijn en van goede kwaliteit.

Goedkoop een aanhanger kopen in Barneveld

Natuurlijk had ik al een beetje op Marktplaats gekeken voor een aanhanger in de omgeving Barneveld of die te koop stond. Helaas waren er alleen aanhangwagens die ver weg te koop waren. Dat koste mij te veel moeite om dat te doen, terwijl ik hem vast ook in de omgeving kan vinden. Gelukkig was dat ook zo, want vele connecties van mij stuurde van alles op qua advertenties die ze zagen en wat ze zelf te bieden hadden aan spullen. Al snel kwam ik het bedrijf Cluistra tegen. Ik had al eerder een keer iets bij hun gehuurd en dat ging super goed en die wagens waren goede kwaliteit. Zelf wist ik niet dat zij ook aanhangers verkocht aan particulieren. Daarom ging ik op de website van Cluistra kijken voor meer informatie hierover.

Cluistra is een super bedrijf!

Op de website vond ik een mooie aanhanger voor een goede prijs. Ik heb meteen een reactie gestuurd voor die aanhanger en kreeg ook direct antwoord terug. Voordat ik hem wilde kopen wilde ik hem eerst bekijken. Dit vonden ze geen probleem en ik kon meteen de volgende dag langskomen. Op die dag zag de aanhanger er goed uit en was hij niet beschadigd. Dus heb ik hem gekocht voor een goede prijs en kon ik hem ook direct meenemen. Cluistra was een fijn bedrijf om mee te communiceren en te werken.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over Cluistra en zijn diensten? Bekijk dan de website van Cluistra via www.cluistra.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aan u kunnen leveren.