Hot spark
Image default
Sport

MamaFit: fitness in Delft voor aanstaande moeders

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Delft met een ruim aanbod aan fitnessmogelijkheden? Sportcenter Allround in Den Hoorn helpt u graag verder. Deze sportschool heeft het grootste aanbod van de regio Delft en is zeven dagen per week geopend. Zelfs wanneer je een enorm druk programma hebt, lukt het je toch nog om bewegen een plekje in je agenda te geven. Extra fijn van deze sportschool is dat er fitness in Delft voor alle leeftijden beschikbaar is. Ook voor vrouwen in een wel heel bijzondere fase van hun leven staan de er werkzame professionals klaar.

Fysiek en mentaal voorbereid op de bevalling

Op deze sportschool nabij Delft kun je als aanstaande moeder deelnemen aan MamaFit: een actieve en eigentijdse zwangerschapscursus waarvan zwangerschapsgym deel uitmaakt. De lessen worden uiteraard verzorgd door professionele instructeurs die ervaring hebben met zwangerschapsgym. Door de oefeningen die je hier leert, houd je je lichaam en geest tijdens deze bijzondere, maar tegelijkertijd ook heel spannende periode, in balans. Zo ben je dankzij deze fitness in Delft perfect voorbereid op de bevalling.

Voorbereiding op de bevalling en herstel daarna

De cursus van deze sportschool in Delft is ideaal voor vrouwen die zich op de bevalling willen voorbereiden, maar ook na die bevalling zo goed mogelijk willen herstellen. De lessen hebben een duur van zestig minuten en worden eenmaal per week gegeven. Je kunt zo ook een bijzondere band opbouwen met de dames die zich, net als jij, op dit heuglijke moment in hun leven voorbereiden. Kom na je bevalling terug voor ontspannende yogalessen waarbij je lichaam en geest weer kunnen herstellen.

Gezondheid en verbondenheid

Sportcenter Allround is een sportschool in Delft die niet alleen bekendstaat om zijn kwalitatief hoogwaardige lesaanbod, maar ook om zijn betrokkenheid en evenementen die het regelmatig organiseert. Na afloop van deze op aanstaande moeders gerichte fitness in Delft wordt dan ook altijd een terugkomdag georganiseerd, waarin alle mama’s en pasgeboren baby’s welkom zijn. Zo staat deze sportschool niet alleen voor gezondheid, maar ook voor verbondenheid.