Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Wat is de ideale auto voor jou?

Een tijdje terug kwam Renault met een geheel nieuw type auto. Namelijk de Captur. Deze auto is eigenlijk een soort kleine SUV. Deze auto zal het op moeten nemen tegen de Nissan Quashqai. Toch lijkt de Renault een licht streepje voor te hebben. De Nissan gaat namelijk al enige tijd mee en loopt hierdoor een beetje achter. Vandaar dat de Captur nu een streepje voor heeft, maar is de auto goed genoeg om dit vol te houden?

Daar gaan we het in dit artikel over hebben. We gaan het hebben over waar de Captur beter in is dan de Nissan en andersom. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je niet veel geeft om bepaalde elementen in een auto, laat deze dan buiten beschouwing. 

De motorinhoud van beide auto’s

De Renault biedt jou met een kleine cilinderinhoud toch meer pk’s. Een Renault biedt jou met 0,8L benzine een vermogen van 90 pk. Dit is bij Nissan wel anders. Zij bieden jou namelijk diverse motoren aan, maar de vergelijkbare Nissan heeft een 1.0L benzine met 85 pk. Op dit gebied zien we ook steeds vaker dat men kiest voor de auto met de meeste pk’s. Toch is dit in een auto niet alles. Gewicht speelt natuurlijk ook een grote rol op dit gebied. Toch is de Captur ook nog eens lichter. Daarom is het ook een stuk sneller.

Wat zijn de prijzen van deze twee auto? 

Als je deze auto nieuw koopt, dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze auto’s als occasion te kopen. Dan is de kop al van de auto af. Daardoor is en was het natuurlijk ook erg belangrijk. Er zijn ook heel wat mensen die het prettig om het als occasion aan te schaffen. Een goede Renault Captur kopen, kun je al met 15.000 euro! Wees er dus snel bij.

https://bynco.com/nl/