Hot spark
Image default
Marketing

Waarom worden er veel Facebookaccount geblokkeerd?

Heb je een onderneming en spreek je veel met andere ondernemers? Dan zal je het ongetwijfeld al wel gehoord hebben; een ondernemer die eerst heeft ingezet met het adverteren op social media en nu niet meer kan adverteren omdat het account is geblokkeerd! Dit kan helaas nog niet worden teruggedraaid en ook een online marketing bedrijf kan dit niet, maar hoe kan je dit dan voorkomen?

De algemene voorwaarden en regels van Facebook doorlezen

Facebook stelt strenge eisen aan het adverteren op hun platform. Er zijn veel regels waar je je aan moet houden en deze worden vandaag de dag alleen maar verder aangescherpt. Dit is één van de redenen dat er veel accounts geblokkeerd zijn. Aangezien de regels flink zijn aangescherpt en niet iedereen daar rekening mee heeft gehouden. Om te voorkomen dat je eigen account wordt geblokkeerd, raden we je aan om op de hoogte te blijven van de wisselde regels.

Volg een Facebook cursus

Als je iets op Facebook zet wat niet volgens de eisen is, dan word je niet gelijk geblokkeerd. Je krijgt eerst een paar waarschuwingen om de advertenties aan te passen, maar weet je niet waar de waarschuwingen binnen komen? Dan loop je een groot risico door je onwetendheid. Neem daarom een cursus, zodat je begeleid kan worden en goed voorbereid gaat adverteren. Daarnaast hebben je advertentie ook meer effect.

Social media beheer uitbesteden

Wil je zeker zijn dat je account niet wordt geblokkeerd? Of wil je hier gewoon simpel weg je tijd niet insteken? Neem dan een bedrijf onder de arm die je Social media beheer uit handen kan nemen.

Sterker nog; misschien is dit wel een goed moment om naar heel je marketing te kijken! Je zou namelijk eens Zoekmachine marketing kunnen overwegen aangezien het in lijn ligt met Social media. Mocht je hiervoor een zoekmachine marketing bureau willen inschakelen om beter zichtbaar te zijn, dan kan je beter kijken naar een online marketing bureau die je met meerdere diensten kan helpen en zo de marketing op elkaar af kunnen stemmen! Dan ben je vaak minder geld kwijt en krijg je betere resultaten.

https://allinone-media.nl/