Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Nieuwe auto nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je auto aan vervanging toe is. Dan zit er maar één ding op en dat is natuurlijk een andere auto aanschaffen. In dit artikel gaan we nieuwe auto’s vergelijken met diverse occasions.

Waarom kiezen voor een nieuwe auto? 

Indien je een auto nieuw uit de garage rijdt, dan heeft dat natuurlijk ook zo zijn voordelen. Je rijdt dan de eerste kilometers in de auto en dat kan ook heel erg fijn zijn. De motor past zich ook aan, aan jouw rijgedrag. Rijdt je vaak laag in de toeren, dan wil de auto er ook nog weleens voor zorgen dat deze hieraan gaat wennen en zich hierop dus instelt. Je kunt hier als tweede rijder misschien wel hinder van ondervinden. Zorg er daarom ook altijd voor dat je hier rekening mee houdt als tweede koper. Ook heb je nog te maken met de nieuwe geur wat overigens ook heel erg lekker en prettig is! Het is namelijk een heerlijke geur, al dat nieuwe spul!

Waarom kiezen voor een occasion? 

Er zijn een aantal redenen waarom je moet kiezen voor een occasion. De prijzen van een occasion zijn een stuk goedkoper dan bij een nieuwe auto. Dat is tevens ook het grootste voordeel van een occasion ten opzichte van een nieuwe auto. Je betaalt vaak 30% minder van de cataloguswaarde na ongeveer drie jaar. Dit maakt het natuurlijk wel aantrekkelijk om dus toch een occasion te kopen. Er zijn diverse occasions te koop! Kijk daarom eens voor de juiste occasions in Enschede. Hier staat namelijk een ruim aanbod aan occasions. Wacht dus niet langer en maak hier gebruik van. Je kunt hier helemaal zelf bepalen welke occasion bij jou past. Je kunt ook bepalen hoe oud de auto maximaal mag zijn en wat deze maximaal mag en kan kosten.

https://www.baantwente.nl/