Hot spark
Image default
Woning en Tuin

EEN ZONNESCHERM KAN EEN GROOT VERSCHIL MAKEN IN ONTSPANNEN

U woont in Duiven en u wilt een mooi zonnescherm in Duiven aanschaffen, want u bent de zon zat in uw woonhuis of werkplek, dan zijn wij de beste keuze voor u. Onze zonneschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan heel erg lang mee. Verder zijn de schermen heel erg esthetisch en heel erg vriendelijk voor het oog. De kleuren en het textuur maken dat het geheel niet opvallend is in vergelijking met uw woonhuis of werk. Verder worden alle zonneschermen door ons deskundig personeel geplaatst waardoor u de moeite niet hoeft te doen om externe krachten te huren om het voor u aan te brengen. De zonneschermen zorgen behalve voor  zonwering er ook voor dat er wel frisse wind door kan indien u dat wenst. Zo kunt een zonwering plaatsen voor een terras maar tegelijkertijd wel genieten van de frisse lucht.

WELKE SOORTEN ZONNESCHERMEN ZIJN ER?

Onze zonneschermen hier in Duiven zijn allen op maat vervaardigd. Dat wil zeggen dat wij speciaal voor uw ruimte een zonnescherm laten vervaardigen, met uw keuze aan materiaal, textuur, kleur tec. Dit zorgt ervoor dat u zeer uniek bent wat uw zonnescherm betreft. Maar wij hebben ook kant en klare zonneschermen voor indien u snel een zonnescherm wilt bemachtigen en wij de juiste afmeting voor u op dat moment in huis hebben, dat u dat dan terstond kunt bemachtigen zonder het heel proces van vervraadigen te doorstaan. Ook geven wij maanden garantie op onze zonneschermen wat u de zekerheid biedt dat indien er zich een fabrieksfout mag voordoen wij u van  een geheel nieuwe zonnescherm  kosteloos voorzien.

HOEVEEL KOST EEN ZONNESCHERM?

Zoals aangegeven hebben wij hier in Duiven kant en klare zonneschermen maar zijn de meeste wel op maat gemaakt. De kant en klare zonneschermen zijn variërend van prijs. De prijs is geheel afhankelijk van de type zonwering, de kleur, materiaal, grootte etc. de zonneschermen die op maat worden vervaardigd zijn evenzo afhankelijk van de textuur, kleur, grootte materiaal etc om de prijs te kunnen  bepalen. Neemt u gerust contact met ons op en wij lopen vrijblijvend langs voor een gesprek, opmeting en een offerte tot aan huis.