Hot spark
Image default
Woning en Tuin

Een vloerkleed dat onmogelijk vies wordt!

Kinderen zijn nu eenmaal kinderen en het zal dus regelmatig voorkomen dat ze knoeien of per ongeluk iets vies maken. Veel mensen kiezen er daarom voor om een vloerkleed kinderkamer rond te plaatsen. Dit zijn vloerkleden van vinyl, wat inhoudt dat ze vuil- en waterafstotend zijn. Bovendien is vinyl erg makkelijk schoon te maken, want je kunt vuil al met een natte doek verwijderen. Zulke vloerkleden zijn dus ideaal voor wanneer je kinderen hebt.

Voor elk kind een passend ontwerp

Wanneer we kijken naar de ontwerpen, zijn er allerlei soorten prints, patronen en kleuren om uit te kiezen. Elk kind heeft wel een bepaald personage of onderwerp waar ze blij van worden. Iets dat erg leuk is voor in een kinderkamer is bijvoorbeeld een vloerkleed met een plattegrond van een stad erop. Naast dat het vloerkleed functioneel is, is het dan ook interactief en kunnen ze het gebruiken om mee te spelen. 

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is wel een vloerkleed van te vinden. Omdat de kleden van vinyl worden gemaakt, kun je er elke print op drukken die je wil. In het assortiment vind je dus allerlei unieke en vrolijke prints. Echter is het ook mogelijk om een vloerkleed te laten bedrukken met een foto of zelfgemaakt ontwerp. Zo kun je jouw vloerkleed kinderkamer rond geheel naar wens laten maken.

Gerelateerde artikelen

Veilig monteren van zonnepanelen op een schuin dak

Een mooie woning kopen in Hoogeveen

Mooie pelletkachel te koop in Enschede!