Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Een fraai badkamermeubel van Bruynzeel is een echte blikvanger

Een fraai badkamermeubel van Bruynzeel is een echte blikvanger

Wanneer je je badkamer binnenstapt, is het eerste wat je aandacht trekt meestal het badkamermeubel. Daarom is een mooi badkamermeubel ook essentieel voor de sfeer en de uitstraling van de hele ruimte. Vroeger moest een badkamer vooral functioneel zijn en bestond dan ook meestal uit niet veel meer dan een douche of bad, een wastafel met een spiegel erboven en een kastje eronder en misschien een toilet. Maar tegenwoordig is de badkamer gewoon een volwaardige ruimte in het huis geworden, waar je je heerlijk wilt kunnen ontspannen. Daarmee is er veel meer aandacht voor de inrichting en dus ook voor de blikvanger: het badkamermeubel.

Badkamermeubelen van Bruynzeel zijn stijlvol en duurzaam

Een badkamermeubel dient natuurlijk nog altijd gewoon functioneel te zijn, maar daarnaast  ook stijlvol. En naast de fraaie uitstraling moet het ook nog van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. De badkamermeubelen van Bruynzeel voldoen aan al die voorwaarden. Wanneer je je badkamer wilt inrichten met echt mooie strakke en stijlvolle meubels, dan moet je zeker eens het assortiment badkamermeubelen van deze Nederlandse fabrikant bekijken.

Meest gebruikte onderdeel van je badkamer

Een badkamermeubel is een erg belangrijk element in iedere badkamer. Je maakt er dagelijks gebruik van, om je te wassen, je tanden te poetsen, je te scheren of je haren te kammen. Het is waarschijnlijk het onderdeel van je badkamer dat je het vaakst gebruikt. Het is dan ook heel belangrijk dat het ergonomisch verantwoord dient te zijn en bij voorkeur ook gemakkelijk te onderhouden. Ook daar wordt door Bruynzeel natuurlijk rekening mee gehouden.

Beter slim ingedeeld dan te groot

Let er bij de aanschaf van een badkamermeubel wel goed op dat het in de ruimte past. Het kan verleidelijk zijn om voor een grote kast met veel bergruimte te kiezen, maar zorg wel dat er voldoende ruimte overblijft. Wanneer je badkamer vol oogt, verstoort dat de ontspannen sfeer die in deze ruimte juist zo belangrijk is. Dus kies liever voor een iets kleinere kast met een slimme indeling. Ook daarvan heeft Bruynzeel er diverse in het assortiment.

Ruime keuze en veel opties

In het assortiment van Bruynzeel vind je onder meer fraaie wastafels met strakke kastruimte eronder of met zowel een onder- als een bovenkast. Je hebt de keuze uit een enkel of een dubbel badkamermeubel. Uiteraard kunnen badkamermeubels uitgerust zijn met spiegels en verschillende soorten verlichting. De meubels van Bruynzeel zijn er in verschillende materialen, zoals eikenhout of kunststof en uiteraard altijd van de beste en meest duurzame kwaliteit.

Eigentijds en toch tijdloos

Het merk Bruynzeel staat garant voor duurzaamheid en een design dat zowel eigentijds als tijdloos is. Dankzij het tijdloze design en de duurzame materialen gaan badkamermeubelen van Bruynzeel jarenlang mee en blijf je ze mooi vinden. In onze webshop vind je een ruime keuze aan badkamermeubelen van Bruynzeel. Er is dus altijd wel een meubel bij dat helemaal bij jouw stijl en bij de inrichting van je badkamer past. En de prijzen zijn heel gunstig. Bovendien krijg je bij de producten van Bruynzeel altijd garantie en het recht op service.