Hot spark
Image default
Beauty en verzorging

Bezoek de massage salon in Hengelo

Ben je al de nieuwe massagesalon in Hengelo geweest? Deze nieuwe massagesalon biedt nieuwe vorm van massages aan. Bij het boeken van een behandeling bij de massagesalon in Hengelo kom je namelijk niet alleen ontspannen terug maar ook helemaal in balans met jezelf. De massage wordt namelijk gecombineerd met mindfulness . Deze bijzondere  combinatie zorgt ervoor dat je naar jezelf luistert en je lichaam rust geeft.

Hoe werkt het dan?

Het lijkt een bijzonder combinatie, een massage en mindfulness. Maar zo raar is het niet als je bedenkt dat mindfulness betekent leven met volle aandacht. Bij de massagesalon in Hengelo  snappen ze dat en hebben het bedacht om het te combineren. Tijdens een massage ook even bewust worden van je zegeningen en dankbaar zijn. Even niet alles op de automatische piloot doen, even stilstaan en nadenken. Daarom als je dan toch even tijd neemt voor jezelf met een is het goed om even stil te staan bij het hier en nu. Dat kan dus in de massagesalon in Hengelo  waar ze een massage combineren met mindfulness.

Hoe ziet zo een massage bij de massagesalon in Hengelo eruit?

Tijdens je massage ben je heerlijk aandacht besteden ontspannen, is het stil en kun je nadenken. Tijdens de massage kun je dus even jezelf meer richten op het ‘hier en nu’ en daarbij gedachten over vroeger, straks of morgen te laten varen. En dat lukt best goed als je relaxt in een massagestoel licht, zachte muziek om je heen hoort en door een ervaren masseur wordt gemasseerd. Met deze bijzondere combinatie merk je dat je nadien een stuk relaxteer voelt en je ook kan genieten van de mooie dingen in het leven. Bij een behandeling aan massagesalon in Hengelo  sta je even stil en wordt je bewust van jezelf en waar je nu bent. Het is een moment waarop je kunt genieten.