Hot spark
Image default
Recreation / Autos

Zelf aansprakelijkheidsverzekering

Vandaag gaan wij het hebben over de aansprakelijkheidsverzekering bij het bedrijf Zelf in Nederland. Steeds meer mensen blijken geïnteresseerd te zijn in deze verzekeringen, dit omdat zij de voordelen hebben kunnen achterhalen. Wij gaan met u delen wat een AVP is, wat een Zelf aansprakelijkheidsverzekering allemaal inhoudt en wat Zelf als verzekeraar allemaal te bieden heeft.

Wat is een AVP 

AVP staat voor aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, onlangs kunt u ook aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven aansluiten. Zulke verzekeringen kunnen u beschermen en voor kosten opdraaien indien u onbewust schade of letsels heeft verricht bij een ander en degene een klacht tegen u indient. Uw partner, kinderen en vaak genoeg worden uw dieren ook mee verzekerd. 

Wat kan ik allemaal afsluiten bij Zelf

Bij Zelf kunt aankloppen voor informatie over verschillende verzekeringen. Zij gaan u op een deskundige manier informatie verschaffen over de verzekeringen die zij te bieden hebben en welke bij wet verplicht is en welke niet. Hier kunt u de volgende verzekeringen afsluiten: aansprakelijkheid-, auto-, inboedel-, ongevallen-, opstal-, rechtsbijstand-, en reisverzekeringen.

Wat is de Zelf aansprakelijkheidsverzekering

De Zelf aansprakelijkheidsverzekering kunt u voor u zelf, uw partner en kinderen aansluiten. Indien u huisdieren heeft dan kunnen die ook erbij verzekerd worden. Indien 1 van de leden die onder de verzekering vallen schade of letsels hebben veroorzaakt bij een ander, dan gaat Zelf inspelen hier en de schade dekken. Zelfde geld voor huisdieren. In hun polis blad ziet u ook gelijk alle voorwaarden bij deze verzekering.

U merkt het, Zelf is een bedrijf waar u terecht kunt voor een heleboel verzekeringen en vooral voor informatie indien u niet weet wat verplicht is en wat niet. Nu weet u ook wat een Zelf aansprakelijkheidsverzekering allemaal inhoudt en waar tegen het u kan beschermen, het wachten staat nu op u om zo gauw als mogelijk 1 aan te sluiten.